“Udaraju ispod pojasa”: Sa ovim znakovima ne ulazite u sukob

Nekoliko horoskopskih znakova ističu se po svojoj nepristojnosti i bezobrazluku prema drugima, a teško im pada i da se izvine.

Moraju da budu veće diplomate ako žele zrelo da riješe neugodnu situaciju.

Strijelac

Strijelci su ljudi koji vole zabavu, ali oni su najgrublji na astrološkoj karti. Neljubaznost je vrlo očigledna u njihovom ponašanju i pored toga uopšte neće da se izvine.

Škorpija

Škorpije nije briga za tuđa osećanja i reći će šta misle, bez ustručavanja i bez obzira na situaciju. Vrlo često su te misli neugodne i cinične.

Blizanci

Blizanci se smatraju najnezrelijim horoskopskim znakom i zato ponekad ne mogu da kontrolišu svoja osjećanja. Ne mogu da podnesu tuđa osuđivanja, kritikovanja, a najgore je kada im se emocije gomilaju i na kraju buknu u vrlo neugodan ispad.

Ovan

Ne vole kad ne mogu da imaju kontrolu u bilo kojoj situaciji. Kad stvari krenu u suprotnom smjeru, postaju bezobrazni i ne biraju sredstva kojim će vas povrijediti. Oni su jedni od najpoznatijih “udarača ispod pojasa”.

Bik

Bikovi su prilično rezervisani, pa ako ih isprovocira bilo šta ili bilo koja osoba, neće im dati da budu bezobrazni. Dakle, ako imate prijatelja Bika, dobro razmislite prije nego što ga iznervirate, jer će se salva uvreda te osvete usmjeriti prema vama, piše 24sata.hr.

Ostavite komentar: