Učesnik “Zadruge” bez dlake na jeziku: U lanac prostitucije upleteno deset rijaliti učesnika

Učesnik “Zadruge”, Stefan Mihić tvrdi da se pojedine rijaliti učesnici bave najstarijim zanatom, te je njihova imena bez ustručavanja saopštio javno.

Mihić je tokom razgovora sa Sindijem Kojićem i Nikolom Grujićem Grujom nabrojao zadrugarke, ali se prvo ogradio da se za te djevojke pričalo da se bave prostitucijom i da nije siguran da li neke od njih i dalje to rade.

“MC Aleks, Mima, Sanja, Aleks, Viki, Nevena, Marijana, Mia, Lorna, Deniz, to je 10, znam da ih je bilo 11… Rekao sam da može da se napravi ženska reprezentacija…”, rekao je Mihić i šokirao prisutne.

Inače, nedavno su Stefan Mihić i Lazar Čolić Zola iznijeli skandalozne detalje o prošlosti zadrugarke – Aleksandre NIkolić .

“Ona šljaka od 17 godine, hej bre, četiri godine u biznisu”, rekao je Mihić.

Podsjetimo, Aleksandra je bila upletena u “Aferi Bujanovac” koja je mjesecima tresla “Zadrugu 4”, kada su pojedine informacije o ovoj zadrugarki dospjele u javnost. Naime, kako je svojevremeno ispričala, Aleksandra je u jednom lokalu u Bujanovcu radila kao promoterka i “animir dama”, djevojka koja je zadužena da podiže atmosferu i zabavlja goste, međutim mnogi tvrde da je to zapravo bio paravan za pružanje usluga intimnih odnosa, piše Blic.

Ostavite komentar: