Ubrizgavaju krv, lome rebra, ugrađuju silikone: Evo šta sve poznati rade zbog ljepote

Životni moto mnogih poznatih dama zasigurno glasi “ljepota ne zna za bol”. U želji da što duže izgledaju mlado i lijepo, mnoge pjevačice, glumice, pa i manekenke ubrizgavaju sopstvenu krv u lice, ubacuju silikone da bi ih nakon operacije izvadile, a one najekstremnije čak su odstranile rebra, kako bi im struk bio što uži.

Pjevačica Ana Nikolić pohvalila se na Instagramu svojim tretmanom lica, tokom kojeg joj se ubrizgava sopstvenu krvna plazma, kako bi joj koža bila zategnutija i kako bi djelovala mlađe.

“Moj omiljeni tretman, da izgledate lijepo i mladoliko. Ovo je od sopstvene krvi i ništa ne boli”, rekla je Ana na snimku.

Ova terapija je poznata i kao PRP tretman podmlađivanja vlastitom krvnom plazmom. Terapijom “platelet rich plasma” se u kožu čovjeka ubrizgava njegova sopstvena krvna plazma tehnikom mezoterapije. PRP tretman na prirodan način podstiče stvaranje kolagena, obnavlja volumen istanjene kože i stvara nove krvne sudove.

Iako djeluje bizarno, ovakav tretman posebno je popularan kod svjetski poznatih dama poput Kim Kardašijan.

Jedna od pjevačica koja je nekoliko puta stavljala i vadila silikone je Stoja. Poveći broj kubika u usnama potpuno je bio deformisao lice ove pjevačice, a grudi je smanjila prije nekoliko godina kada je silikon počeo da smeta njenom kičmenom stubu.

“Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila”, rekla je svojevremeno Stoja.

Naknadno je ponovo vratila “petice” u dekolte, a navodno je postala i stalni gost klinika za usisavanje sala.

Još jedna poznata dama koja se prije par godina žalila na silikone jeste bivša žena Vladimira Stojkovića, manekenka Bojana Đurđević. Ona je svoje lijepo lice tada narušila velikom količinom silikona koje je stavila u usne, čega je i sama bila svjesna.

Najekstremnija od svih svakako je pevačica Mina Kostić. Iako je izuzetno niska, Mina se ipak odlučila da u grudi ugradi “petice”, što je sa njenim prvim pojavljivanjem na sceni izazvalo buru negodovanja. Takođe, ona važi za jednu od estradnih umjetnica koja je uradila najviše operacija. Silikone je stavila u usne, jagodice, listove na nogama, guzu, pa čak i u mišiće na rukama, a navodno je i izvadila takozvana slobodna rebra, kako bi joj struk bio drastično tanak, piše Nova.rs.

Ostavite komentar: