U žiži javnosti nakon što je demolirala dva auta bivšeg partnera: Ljupka Stević je htjela da bude kao Ceca

Pjevačica Ljupka Stević danas je u žiži interesovanja svih medija, nakon što je demolirala dva automobila svog bivšeg partnera generala D.S.

Ljupka je na javnoj sceni dugi niz godina. Rođena je u Požarevcu 1985. godine, a mladost je provela u Kostolcu gdje je pohađala osnovnu i srednju školu. Pjevanjem je počela da se bavi sa 15 godina.

Tokom karijere nastupala je širom svijeta. Provela je godinu dana radeći po Americi i Kanadi gdje je stekla dosta poslovnih veza, a ovo su činjenice o pjevačici koje niste znali.

  1. Njeno pravo ime nije Ljupka, već Ljubinka.
  2. 2002. godine prijavila se na konkurs za dvojnicu Svetlane Cece Ražnatović, koji je Ceca organizovala. Prijavilo se preko 200 djevojaka, a u najuži krug ušlo je njih 28. One su imale priliku da spektakularni koncert na Marakani posmatraju iz bekstejdža. Među njima našla se i Ljupka Stević. Tada se predstavila kao Ljubinka Stević iz Kostolca i imala je samo 17 godina. Tom prilikom izjavila je da se prijavila jer joj je najveći san “da upozna Cecu”.
  3. Pjevačica se oprobala i kao glumica u filmu “Vrati se Zone”, režisera Juga Radivojevića, tačnije, drugom dijelu “Zone Zamfirove”. Ona je imala ulogu kafanske pjevačice.
  4. Bivši zadrugar i pjevač Sloba Radanović prije nego što je ušao u rijaliti, plasirao je priču da ga atraktivna pjevačica uhodi, a sve to je potkrijepio fotografijama na kojima se vidi kako ga je Ljupka nekoliko puta zapratila, pa otpratila s Instagrama.

Pjevačica tada nije ostala nedorečena, već je otkrila šta misli o ovakvom njegovom ponašanju.

“Glupost živa! Ako se neko afirmisan uhvati za mene, slobodno neka se javi lično da mu odgovorim. Ovi neafirmisani pilićari da se hvataju za moje imene bi li sebi napravili reklamu, ne zaslužuju ni komentar. Dakle, pilićarske priče me uopšte ne zanimaju”, izjavila je tada Ljupka.

Ipak, oni su nakon toga pronašli zajednički jezik i pomirili se. Jednom su čak uslikani kako dolaze zajedno u streljanu na Partizanovom stadionu, a sudeći po fotografijama, mladi pjevači su bili prilično bliski.

  1. Pjevačici je dva puta opljačkan stan. Lopovi su tom prilikom odnijeli novac, nakit i pištolj.
  2. Završila je na poligrafskom ispitivanju.

“Istina je da sam bila na poligrafskom ispitivanju, a glavni razlog za moj odlazak bila je pljačka stana. Naime, dok sam spavala lopovi su mi upali u stan i odnijeli vrednu muzičku opremu, pa sam upravo iz tog razloga i otišla na poligrafsko testiranje. Između ostalog, odgovarala sam i na mnoga druga pitanja, kao što su navodne spekulacije da sam vozila i slupala ‘bentlija’, ali i zbog ubistva moje komšinice. Hvala bogu, poligraf je dokazao da sam ja u pravu i da sve loše priče vezane sa sva tri slučaja zapravo nemaju nikakve veze sa mnom”, rekla je Ljupka za Blic.

  1. Ima veliki ožiljak na koljenu, ali on nije jedini.

“Ne treba skrivati svoje ožiljke, jer baš oni nas čine posebnim i jedinstvenim. Živimo sa njima i tako čuvamo svoja sećanja na dane kada su nastali… Moj je iz ‘91 godine. A ima ih još dosta”, napisala je Ljupka jednom prilikom ispod svoje fotografije, prenosi Kurir.

Ostavite komentar: