U svemu je drugačija: Jelena Đoković otkrila da ne koristi parfem – evo zbog čega

Jelena Đoković (35) ambiciozna je žena koja, čini se, drži sve konce u svojim rukama kada je u pitanju Novak Đoković (34) i njihovo dvoje djece. Međutim, na Instagramu je otkrila i neke neobične stvari o sebi, priznavši da ne koristi parfeme.

Mnogi mediji tvrde da Jelena ima veliki uticaj na slavnog tenisera koji je navodno zbog nje postao i vegan. Poznato je i to da je Đokovićeva supruga veliki borac za prava životinja, pa je tako na Instagramu priznala da ne koristi parfeme jer se testiraju na životinjama.

Jelena je na svom Instagram storiju podijelila poruku obožavateljke koja ju je pitala šta misli o industriji parfema: “Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dijete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je s industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje”.

Đokovićeva supruga joj je odgovorila: “Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje”.

Poznato je da su esencijalna ulja zapravo prirodni parfemi, biljke se prerađuju i tako se dobijaju njihova prirodna, mirisna ulja koja se upotrebljavaju u aromaterapiji ili umjesto parfema.

Ostavite komentar: