U dobrim su odnosima s Kupidonom: Kad vam ova tri znaka horoskopa nađu partnera, to je za čitav život

Da li imate tog jednog prijatelja koji konstantno pokušava da vas upozna sa nekim ko je “kao stvoren za vas”? Uzalud vjerovatno pokušavate da mu objasnite da vas to ne zanima, i da sami možete da organizujete svoj sastanak.

Možda bi trebalo da razmotrite mogućnost, da vaš prijatelj zapravo pripada jednom od tri znaka u horoskopu koji su uvijek spremni za provodadžisanje.

Sa astrološkog aspekta, tri horoskopska znaka – Blizanci, Djevice i Vage su u dobrom odnosu sa Kupidonom, i to ne bi trebalo da propustite.

Blizanci

Blizanci su po prirodi radoznali i njihov intelekt im omogućava da spoznaju želje ljudi u svojoj blizini. Kao rezultat toga, kada pomisle da bi dvije osobe mogle da budu kompatibilne, oni ne mogu da odole, a da ih ne poguraju u pravom smijeru. Znajući svoje prijatelje “u dušu”, Blizanci daju sve od sebe da im nađu odgovarajućeg partnera.

Njihov savjet je definitivno vrijedan slušanja.

Djevica

Djevica je rođen provodadžija. Instinkt im nalaže da ljude oko sebe pomno posmatraju i da budu veoma kritični. Oni vide u svojim prijateljima jednako dobre i loše osobe i shodno tome mogu da ocijene ko bi im odgovarao na ljubavnom planu. Rješavanje tuđih problema im lako ide od ruke, pa je spajanje dvije osobe za njih dječija igra. Njihov mozak na takvom zadatku kao da radi na autopilotu. Njihov cilj je da svoje prijatelje vide srećne. Djevice vole da vode računa o ljudima do kojih im je stalo, a pronalaženje životnog partnera je svakako jedna od važnijih stvari.

Vaga

Vladar Vage je planera Venera. Budući da je ova planeta povezana sa ljubavlju i ljepotom ima smisla što je upravo Vaga izvrsan provodadžija. Vage u velikoj mjeri drže do balansa i harmonije u svom životu, što znači da veliku pažnju poklanjaju pronalaženju svog partnera, ali i kompatibilne osobe za svoje prijatelje.

Obično imaju širok krug prijatelja, što im omogućava da sa lakoćom nađu dvije osobe koje bi mogle da odgovaraju jedna drugoj. Ako vam Vaga kaže da ima nekog ko je kao stvoren za vas, ne propuštajte priliku da tu osobu upoznate. Ovi znakovi zaista brinu o ljudima do kojih im je stalo. Imaju tendenciju da razumiju potrebe svojih prijatelja, kao i da shvate šta im u životu nedostaje.

Ljubav je svakako jedna od tih stvari. Isključivo sa dobrim namjerama, miješaju se u ljubavni život svojih prijatelja, nastojeći da im pomognu da nađu svoju srodnu dušu. Dakle, čak i ako sastanak na slijepo nije baš nešto u čemu uživate, ako vam Blizanac, Djevica ili Vaga nekog preporuče, ne okljevajte, prenosi Noizz.rs.

Ostavite komentar: