Tvrdi da je to zaslužila: Tanja Savić priznala da ima novog dečka

Pjevačica Tanja Savić prošla je kroz težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom djecom, sinovima Maksimom i Đorđem.

Tada je tvrdila da joj njen sada već bivši suprug nije dozvoljavao da vidi djecu, a javnost je bila upoznata sa svakim pjevačicinim korakom kako bi ponovo bila pored sinova.

Ona je sada otkrila u kakvim je odnosima danas sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem.

Maksim i Đorđe se redovno čuju sa Jovančevićem, a kako kaže i ona bi voljela da je u kontaktu sa njim, ali on to uporno odbija.

Kako je tom prilikom Tanja rekla, dogodila se situacija kada joj je škola u koju mališani idu, tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.

Na pitanje da li bi njena djeca voljela da se vrate u Australiju, pjevačica je dodala da ne vjeruje u to, ali da bi sinovi i te kako željeli da ga vide, i da ona sa tim nema nikakav problem, iako bi on po dolasku trebalo da odgovara na sudu.

– Neka stisne zube i neka dođe, sve je to dio života – dodala je ona.

Na konstataciju da blista, nasmijana pjevačica priznala je da je zaljubljena, prenosi Blic.

– Poslije svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju – izjavila je pjevačica.

Ostavite komentar: