Turbulentan odnos! Sanja nakon raskida sa Anđelom priznala šta osjeća prema Matoroj

Sanja Stanković iskreno je govorila o turbulentnom odnosu sa Anđelom Rankovićem.

“Nemam snage ni da govorim, koliko se loše osjećam. Sutra izlazim iz njegovog kreveta, problem je kad dođemo do teme šta ćemo. Sinoć smo pričali i rekao mi je da ima potrebu i da me poljubi i zagrli, ali to nije fer prema meni. Rekao mi je da bi bilo najbolje da se sklonim od njega. Teško mi je, jer sam mislila da je to to. Izgubila sam neke osobe zbog ove veze van i grize me savjest zbog toga.

Jedan dan mi priča da mu treba djevojka i pažnja, a kada je ušao u vezu sa mnom, onda mu je sve postalo pritisak. Od trenutka kada je Goca ušla sam ja posumnjala u njega, jer sam vidjela da ga je to poremetilo, što mi je poslije i on priznao. Pitala sam ga da li i dalje voli Teodoru, a on mi je šapnuo DA. Užasno mi je da ga tješim zbog druge djevojke”, rekla je ona

Dodaje da je umorna od svega.

“Samo ga krivim zbog toga što je znao šta ja gubim ako uplovimo ovdje u nešto, a ipak je ušao sa mnom u vezu. Mislim da je čak i Jovani drago što se sve ovo raspalo. I Car me sprda… Ali to sve govori o njima, ja znam kako se ja osjećam, sa Matorom je završena priča, više ne osjećam ništa prema njoj”, završila je Stankovićeva, piše Alo.

Ostavite komentar: