Tri noći za pamćenje! Prijovićka uradila ono što je rijetko kome pošlo za rukom VIDEO

Rijetko kome sa estradne scene je pošlo za rukom da napuni tri beogradske Arene, tri najveće dvorane u Srbiji, ali Aleksandra Prijović je to uspjela kao od šale.


Nakon tri uzastopne noći, nakon tri spektakla koji će obilježiti njenu karijeru, Prija se emotivnim riječima obratila hiljadama ljudi koji su došli da sa njom podijele radost, sreću i uspjeh.

-Hvala što ste vjerovali u mene i znate šta ste uradili da bih ja danas bila ovdje. Hvala vam na tome. Znam da ste ponosni i jako sam srećna zbog toga. A posebno želim da pozdravim mog sina Akija. Ljubavi ne znam gdje si ti sada, da li si otišao ili si zaspao ali da znaš da te mama voli najviše na svijetu. I jako sam srećna iako si se plašio da dođeš večeras na binu zbog svih ovih vatri i dimova- rekla je Aleksandra pred sam kraj koncerta, a potom se obratila svom suprugu koji joj je već godinama najveća podrška u ostvarenju njenih snova.

-A Filipe tebi želim da kažem samo jednu stvar. Ovo je naša zajednička pobjeda jer svi dobro znaju, ja to nikada nisam krila, da sam zbog tebe ovdje. Hvala ti i svima još jednom hvala na podršci. Bilo mi je prelijepo i nezaboravno!

Naravno, Aleksandra se zagvalila i svojim saradnicima, prijateljima i porodici zbog kojih kako i sama kaže ne bi postigla ovoliki uspjeh.

-Uspjeli smo! Ovo je na neki način moj novi početak. Krenula je turneja i nastavlja se, ali ove tri noći nikada neću zaboraviti- zaključila je pjevačica nakon čega se Arenom prelomio gromoglasan aplauz, a publika je sve vrijeme skandidala njeno ime, piše grand.nova.rs.

Ostavite komentar: