Trejd u NBA napravio špansku sapunicu: Bio u vezi sa njegovom majkom, a sad će biti saigrači

“Blokbaster” trejd Lejkersa, Jute i Minesote donio je razmjenu čak osmorice košarkaša, a iako je u prvom planu odlazak Danđela Rasela u Los Anđeles, odnosno Rasela Vestbruka u Solt Lejk Siti, pomalo “ispod radara” prošao je i jedan transfer koji je prvenstveno interesantan ljubiteljima sportskih tračeva. U pitanju je selidba Malika Bizlija iz Jute u Lejkerse, gdje će mu saigrač biti Skoti Pipen Džunior, inače sin njegove bivše partnerke – Larse Pipen.
Malik Bizli i Larsa Pipen bili su nekoliko mjeseci u vezi tokom 2021. godine, pošto je razlika od preko dvije decenije (22 godine) bila nepremostiv faktor. Interesantno je da je Bizli u vrijeme zabavljanja sa atraktivnom Larisom, pogađate bivšom suprugom legendarnog Skotija Pipena, bio u braku sa Montanom Jao. Njihov brak je očigledno “pukao” kada ih je uhvatila na djelu, međutim Larsa Pipen nije dugo trpjela Malika Bizlija, pa ga je ubrzo “šutnula” i ne tako davno je uplovila u novu košarkašku romansu, sada sa sinom legendarnog Majkla Džordana (saigrača Skotija Pipena iz Čikaga).
Odmah poslije selidbe Malika Bizlija u Lejkerse – društvenim mrežama počeli su da kruže komentari i “mimovi” na račun mladog košarkaša Skotija Pipena Džuniora, pa mu je boravak u Los Anđelesu prisjeo i prije nego što je dobio priliku da se pokaže. Do sada je odigrao samo šest utakmica i trenutno je u razvojnom timu Saut Bejom.
View this post on Instagram

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Zaista neobična situacija u Los Anđelesu, ali teško da će Lejkersi povodom ovoga nešto preduzeti i to će Bizli i Pipen morati da riješe između sebe. Lebron i te kako poštuje Bizlija iako je “luda glava” i imao je problema sa zakonom, pa se nije naročito ni proslavio igrajući ove sezone za Jutu. Nastupio je na 55 utakmica i u prosjeku igrao 25 minuta. Postizao je 13,4 poena uz procenat šuta ispod 40 odsto, dok je imao i još 3,6 skokova i 1,7 asistencija.

Ostavite komentar: