Trebinjka je veliki potencijal: Poslušajte novi “kaver” Teodore Vukasović VIDEO

Trebinjka Teodora Vukasović snimila je drugi “kaver” za pjesmu “Nešto lepo” autora i tekstopisca Dragiše Baše, a u saradnji sa “Mas studijom” iz Mostara.
Nakon svog prvog kavera “Rođena s vukovima” koja je imala preko 20 hiljada pregleda, Teodora je izabrala baladu “Nešto lepo” koju izvodi Dragana Mirković, a tekst je napisao Dragiša Baša.
“Nisam mijenjala ekipu, zadovoljna sam i produkcijom i ukazanim povjerenjem Dragiše Baše koji je jedan divan, prizeman čovjek koji mi je i ovaj put dozvolio da otpjevam pjesmu. Zahvaljujem mu se što me opet podržao”, kaže Teodora i ističe da je ovu pjesmu izabrala jer je emotivna i izuzetno kvalitetna ističući nadu da će se njena izvedba i ovaj put dopasti svima.
“Jako je teško pjevati pjesme Dragane Mirković, ali dala sam sve od sebe i mislim da je ispalo veoma dobro”, dodala je ona.Dragiša Baša je za Radio Trebinje kazao da u Teodori vidi izuzetan potencijal.
“Nekada intuicija nije dovoljna, a nekada je dovoljno da sa nekim razmijeniš par rečenica i da sa tom osobom uspostaviš savršenu relaciju. Tea je upravo takav lik i imali smo netipičan razgovor koji je meni bio jako simpatičan, a nakon toga i poslovnu saradnju, za koju vjerujem da je tek početak i da će se Tea odlučiti i na neki sljedeći korak, te da će snimiti i svoju prvu pjesmu. Dopada mi se njena boja glasa, kao i njena energija a mi autori gledamo neke stvari iz nekog svog ugla”, objasnio je Baša.
Teodora Vukasović je pjevač grupe “Prestiž bend” i već nekoliko godina jedan od najpopularnijih vokala u Hercegovini.

Ostavite komentar: