To je dobro zapamtila: Prijovićka govorila o batinama koje će pamtiti čitav život

Pjevačica Aleksandra Prijović otkrila je da prava čarolija vlada u domu Živojinovića za praznika, ali i po čemu će pamtiti 2021. godinu.

Naime, bez obzira na to što je, godina na izmaku, 2021, većini njenih kolega, bar što se posla tiče, bila izuzetno teška, ona će je pamtiti isključivo po lijepim stvarima, pogotovo onim na privatnom planu.

“Ja jako volim praznike, već sam okitila jelku, možda malo ranije nego što treba ali imam dosta obaveza u decembru pa ne bih stigla”, rekla je pjevačica.

“Prethodnu godinu najviše ću pamtiti po vremenu koje sam provela sa sinom, jer sam zbog cijele ove situacije dosta vremena provela kod kuće što mi je i najljepše tokom ove korone. On svaki dan priča o Djeda Mrazu i Novoj godini, on jedva čeka poklon i svaki dan gleda ispod jelke”, ispričala je Aleksandra i dodala da u njihovoj kući uveliko vlada novogodišnja euforija.

Budući da su njeni roditelji bili razvedeni, kao djevojčica bila je na dvije adrese, kako sama kaže, te uživala u duplim poklonima, ali jednu situaciju posebno pamti.

“Kada sam bila mala, jednoj maminoj drugarici nisam persirala, sjećam se da sam dobila batine, nisu bile strašne ali je vikala na mene, na to često pomislim. Poslije toga nikada nikome ko je stariji od mene nisam rekla ‘ti’, pa i dan danas kada upoznajem nekoga uvijek persiram, iako mi kažu ‘nemoj’, to mi je ostalo za cijeli život. To bih voljela da naučim i mog sina”, prisjetila se Aleksandra za “Grand online”.

Ostavite komentar: