Tanju Savić čeka novi pakao: Dušan najavio da stiže u Srbiju sa advokatima

Pjevačica Tanja Savić trenutno uživa sa sinovima Maksimom i Đorđem, koji sada žive sa njom u Srbiji, ali njen bivši suprug Dušan Jovančević najavljuje da će se boriti za djecu.

Naime, Dušan je otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

– Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro – rekao je Dušan.

Inače, prije mjesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gdje će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Djeca su početkom ljeta po nalogu suda iz Australije vraćeni pjevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će iznijeti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o djeci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

Ja sigurno neću od svoje djece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide – izjavio je tada Dušan.

Tanja je ovim riječima prokomentarisala:

– Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gdje hoće, prenose “Novosti”.

 

 

Ostavite komentar: