Tanja Bošković: Ne bojim se ničega, neće mi otkidati komađe mesa stvari na koje ne mogu da utičem

Privodi se kraju snimanje nove serije koju ćete moći da gledate na RTS-u – „Kaljave gume“. U jednoj od uloga gledamo i Tanju Bošković.

U Kaljavim gumama Tanja glumi, kako kaže, fantastičnu drugaricu glavne junakinje koju tumači Gorica Popović.

„Divno je kad se desi velika glumačka ekipa koja je nekako rasla zajedno. Većina nas je iz Ateljea 212, i svi smo povezani prijateljskim vezama i veoma smo bliski. Imali smo i reditelja koji je naša generacija a i priča je fantastična”, ispričala je Boškovićeva.

Dodaje da je priča u vezi sa ljubavlju i romantici kod starijih generacija. Kaže i da su se kolege sa drugog kontinenta lako uključili u snimanje.

Snimanje tokom epidemije je komplikovana stvar, ali glumica tvrdi da se, kako navodi „u ovim godinama ne boji više ničega”, iako je morala da se odrekne stalnog grljenja od čega je, priča, svojevrsni zavisnik.

„Radost je uvijek ono što je u mojim rukama i bez obzira šta se dešava, ne samo oko mene, nego i u meni, izaziva radost”, rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici glumica Tanja Bošković.

Dodaje da je takav stav takođe i „pitanje karaktera ali i odluka”.

„Mislim da čovjek, naročito kad dođe u moje godine, može da odluči i da kaže – Više mi se neće otkidati komađe mesa od stvari na koje ne mogu da utičem”, objasnila je glumica.

Govoreći o životu u vrijeme epidemije, priznaje da joj je bilo teško. Kaže, slušala je muziku, čitala, ali se i bavila kućnim poslovima.

„Izgubila sam dosta D vitamina i sad moram da ga nadoknađujem izlazeći na sunce, radeći sve ono što mom zdravlju čini dobro, i da mi bude udobnije u mom starom tijelu”, kaže Boškovićeva i dodaje da ne treba zaboraviti da i osobe starije od 65 godina imaju potrebe za suncem, komotnošću, radošću..

 

Izvor.(RTS)

 

 

Ostavite komentar: