Taksista o “sočnim” detaljima: Tito je vodio ljubav na zadnjem sjedištu s lijepom plavušom

Legendarni MMA fajter Tito Ortiz je posljednjih dana u žiži američkih medija.

Razlog za to je priča jednog penzionisanog taksiste iz Kalifornije o vožnji koju je imao.

Iz nepoznatog razloga je ovaj čovjek riješio da javnosti podijeli svoje iskustvo i ispriča kako je upravo Tito na zadnjem sjedištu njegovog automobila imao intimni čin.

Ranije je zbog ovakvih stvari dizao prašinu sa nekadašnjom djevojkom zvijezdom filmova za odrasle Dženom Džejmison, a sada je to slučaj bio sa glumicom Amber Nikol Miler s kojom je oženjen i ima dvoje djece.

“Prvo pitanje koje mi postavljaju jeste to da li sam vozio poznate ličnosti u taksiju i da li su vodili ljubav unutra. Odgovor je “da” i ispričaću vam priču koja uključuje i jedno i drugo. Nisam neki poznavalac MMA, ali sam prepoznao Tita Ortiza kada je ušao u moj taksi. Najviše zbog toga što živi u Hantington Biču i što je poznat po tome što daje dobre napojnice. Ušao je sa raskošnom plavušom koja je imala oskudnu bijelu haljinu i džinovske lažne grudi. Išli su ka Holivudu. Zbog gužve u saobraćaju do tamo smo putovali sat i po vremena”, počeo je priču taksista.

Potom je stariji čovjek iz Kalifornije nastavio priču.

“Nismo još ni izašli na auto-put, a njih dvoje su krenuli da vode ljubav. Biti takstista je čudna stvar, jer te gledaju kao roba. Ljudi nekad pitaju da li mogu da imaju intimni odnos, a nekad samo to rade.

Ortiz je bio ljubazan kada je ušao u taksi, ali nije ništa pitao. Lažne plavuše nisu moj tip, ali je ova bila baš lijepa. Da sam na njegovom mjestu, ja bih posao završio za pet sekundi. Ali ne i Tito. Nikada nisam vidio takvu izdržljivost, pošto nije stajao 90 minuta. Nije ni “završio posao” kada sam im rekao da smo blizu hotela. Samo se obukao, dao mi 300 dolara i izašao. Bio je sjajan, jer poslije njih nisam morao ništa da čistim”, rekao je bivši taksista, piše Avaz.

Ostavite komentar: