Takmičarka šokirala u Zvezdama Granda: Nastupila u kostimu medicinske sestre VIDEO

U emisiji Zvdeze Granda veliku pažnju privukao nastup takmičarke Dane Bušić koja se pojavila u kostimu medicinske sestre.

Danin kostim bio je dekorisan sa dva crvena krsta, dok se ispod kreacije nazirao veš koji je bio ukrašen crvenom ružom. Mlada pjevačica je iz mentorskog tima Đorđa Davida mikrofon je ukrstila sa Elsanom Pilicom čiji je mentor Viki Miljković.
Na Daninom repertoaru našle su se pjesme “Iznad duge” od Bebi Doll i “Miki, Miki veliki” od Slađane Milošević. Bosanac je želio pjesmom da izrazi svoje mišljenje, pa je u ritmu već otpevane pjesme “Iznad duge”.
“Ti si lijepo pjevala, da ljepše ne može biti, mada malo je moglo i drukčije, ali mi smo prezadovoljni. Lijepo si pjevala i lijepo izgledala, energično”, rekao je Bosanac.
Snežana Đurišić je jedina koja nije dala glas Dani, a razlog za to je bilo što nije sigurna šta će to spremiti sljedeće.Đorđe je svima priznao da je Dana njegovo mezimče jer je po njegovim riječima, ista vrsta “ludaka” kao on i dodao da je malo bio problem oko stajlinga jer je kandidatkinja stidljiva.
“Ja u tebe imam enormno povjerenje jer si vrsta ludaka kao ja, zato si ti moje mezimče. Sve si uradila kako treba, imali smo samo problem oko garderobe. Dana je jedno stidljivo stvorenje, ona je teško na ovo pristala”, rekao je Đorđe.
“Došla sam da vas vakcinišem”, rekla je Dana i nasmijala sve.
“Ma ovo ti je ekstra!”, dodao je Saša Popović, koji je zanijemio.

Ostavite komentar: