Sve stalo u jednu rečenicu! Oglasili se Džej Lo i Aleks Rodrigez nakon vijesti o raskidu

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez danas oko 16 sati izdali su zajedničko saopštenje poslije pravog uragana u američkoj javnosti na vijest da su raskinuli vjeridbu.

Njihovo zajedničko saopštenje koje je objavio magazine “Pipl” sastoji se od jedne rečenice: “Radimo na nekim stvarima”.

Dalje, magazin “Pipl” navodi anoniman izvor blizak paru, koji kaže da nikada nisu zvanično prekinuli, da nisu ni pričali o tome, ali da prolaze kroz teško razdoblje. Prema istom izvoru, njihov težak period nema nikakve veze sa rijaliti zvijezdom Medison Lekroj, sa kojom se Rodrigez povremeno dopisuje, prema priznanju Lekroj.

“Da, Dženifer je u Dominikanskoj republici gdje snima film, Aleks je u Majamiju gdje se priprema za novu bejzbol sezonu ali oni žele da ostanu zajedno”, rekao je izvor.

Kako i sam magazin “Pipl” navodi, ovo saopštenje je stiglo nekoliko sati po objavi vijesti o njihovom prekidu, a koje je iz više izvora potvrđeno magazinu.

Vijest o prekidu vjeridbe najpopularnijeg para Amerike, objavili su svi američki mediji, pa čak i CNN, a fanovi su tokom cijelog dana komentarima zatrpali Instagram i Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza.

Ostavite komentar: