Svako nastavio svojim putem: Otkriveno gdje i kako živi Bogdan nakon raskida sa Cecom

Folk zvijezda Ceca Ražnatović i biznismen Bogdan Srejović okončali su svoju ljubav nakon godinu dana, svako je nastavio svojim putem, a “Telegraf.rs” otkriva gdje i kako živi Srejović nakon raskida sa Ražnatovićevom.

Kako su Bodan i Ceca svakodnevno provodili vrijeme zajedno i snimljeni su više puta ispred njene vile na Dedinju, mnogi su pomislili da se Srejović tokom veze preselio kod pjevačice, međutim, kako tvrdi pomenuti portal, njih dvoje nikada nisu zvanično živjeli zajedno, već su jedno drugo često posjećivali.

Nakon raskida, Bogdan je nastavio da živi u svom stanu u A bloku, na Novom Beogradu, gdje je tokom romanse često boravila i Ceca.

“Ceca i Bogdan se nisu razdvajali tokom veze. Kad god bi im poslovne obaveze dozvoljavale, međutim, nikada nisu započeli zajednički život. Srejović ima svoj stan u A bloku, tu je živeo tokom veze sa Cecom koja ga je često posjećivala, a osim u njenoj vili, i u njegovom stanu su provodili dosta vremena”, rekao je izvor za “Telegraf Jetset“.

“Poslije raskida Srejović je nastavio da živi u tom stanu koji ne iznajmljuje, već je u njegovom vlasništvu, na lokaciji gdje su mu komšije mnoge poznate ličnosti”, dodao je neimenovani izvor.

“Bogdan nakon raskida, kao i tokom veze, provodi vrijeme sa kćerkicom Iskrom i posvećen je poslu, što se može videti i na njegovim drštvenim mrežama, a on i Ceca ostali su u prijateljskim odnosima”, zaključio je izvor za “Telegraf Jetset”.

Podsjetimo, njih dvoje javno nisu htjeli da komentarišu raskid, ali su izdali zajedničko saopštenje pri čemu su potvrdili da je do raskida došlo.

“Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života”, navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar: