Svaki horoskopski znak će doživjeti ljubav do kraja juna – jedan će proći bolje od ostalih

Venera je ušla u znak Raka 2. juna i tako je počeo period od tri nedjelje koje bi trebalo iskoristiti za uživanje sa porodicom, odmaranje, relaksaciju, uživanje u omiljenoj hrani.

Venera u Raku želi da stabilizuje odnose sa bliskim ljudima, tako da bi period do 27. juna trebalo da provedemo radeći sve one stvari zbog kojih se osjećamo lijepo u društvu dragih ljudi.

Pogledajte i šta će ovaj položaj planeta donijeti svakom znaku.

Ovan

U ovom periodu uživaćete u miru, rado ćete se družiti, ali je moguće i da ćete biti malo lijeni. Zato se potrudite da se držite dobre rutine, kako biste ipak obavili ono što morate.

Bik

Venera u Raku vam donosi sjajnu komunikaciju. Vaše ideje drugima sada zvuče sjajno, pa je idealan period da to iskoristite kako biste ostvarili neki napredak.

Blizanci

Ovaj položaj planeta igra u vašu korist, donosi vam dobre aspekte u poslu, pa je tako moguće da dobijete ponudu za bolje, plaćenije radno mjesto. Takođe, dobar je i period da tražite povišicu.

Rak

Tokom ove tri nedjelje, koliko će Venera biti u znaku Raka, shvatićete koliko značite bliskim ljudima i uživaćete u tome. Počastite sebe nečim što odavno želite, još bolje ćete se osjećati, piše Mondo.

Lav

Idealno je vrijeme za odmor i uživanje, a najbolje je da ga provedete negujući sebe i svoje mentalno zdravlje. Izdvojite više vremena da radite sve ono što vam prija i u čemu uživate.

Djevica

Vrijeme je da se javite nekim prijateljima sa kojima se niste odavno vidjeli. Idealan način da provedete zajedničko vrijeme je da otputujete negdje na vikend ili uživate u nekom izletu.

Vaga

U prethodnom periodu ste dosta radili i imali ste poteškoća na posla, ali sada će se sve to isplatiti. Zaslužili ste, uživajte u uspjehu!

Škorpija

Dok je Venera u Raku, dobro je da radite na usavršavanju i edukaciji, ali ovaj položaj planeta donosi i dobre aspekte u ljubavi. Zauzeti će uživati u vezama, a slobodne Škorpije će imati više prilika da upoznaju neke interesantne osobe kroz druženja.

Strijelac

Ovaj položaj planeta pomoći će vam da vidite “svijetlo na kraju tunela”. Osjećaćete se mnogo bolje nego u prethodnom periodu. Poradite na sebi i pokušajte da pronađete unutrašnju snagu. Takođe, dobro je vrijeme da razmislite o finansijama i možda dođete do neke ideje koja će vam donjeti finansijski stabilniju situaciju.

Jarac

U ovom periodu ćete biti veoma romantični, i uživaćete kako u davanju ljubavi, tako i u primanju i osjećaju voljenosti. Uživajte, zaslužili ste.

Vodolija

Venera u Raku će dobro uticati na vas, pa ako ste do sada kasnili u odrađivanju nekih obaveza, sada ćete naći način da budete produktivniji. Kolege i nadređeni će to primetiti, tako da vas očekuje dobar period na poslu.

Ribe

Sjajan je period da pokažete sebi malo ljubavi i uživate u nekom hobiju, recimo. Imaćete veoma dobru komunikaciju sa svima i uživaćete u jednom mirnijem periodu, piše Noizz.rs.

Ostavite komentar: