Svaka joj čast: Danica Maksimović pozirala u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju FOTO

Legendarna srbijanska glumica Danica Maksimović objavila je niz fotografija iz saune na kojima pozira u crnom kupaćem kostimu.

69-godišnja glumačka diva koja važi za jednu od najljepših glumica Srbije, pokazala je kako je i na pragu sedamdesete u top formi.

– Oni koji se suočavaju s nečim što je pred njima, neopterećeni prošlošću, neuznemireni budućnošću, to su ti koji žive, i koji na najbolji način koriste svoj život – poručila je ispod objave koja je pokupila gotovo četiri hiljade lajkova.

“Dama u godinama, a savršeno izgleda”, “Prelijepa si Dano”, “Lutka i diva u isto vrijeme”, “Dano, božanstvena si”, “Prava naša diva”, “Seks boma”, “Zadali ste domaći zadatak mladim djevojkama. Bravo za Vaše godine, za Vaš mladenački izgled, za Vašu harizmu”, “Svaka čast”, “Moćna”, “Najljepše godine, najbolji izgled”, “Kao vino”, nizali su se komplimenti u komentarima.

 

Glumica je otkrila u heštegovima da je boravila na Zlatiboru, a ranije je objavila i niz idiličnih fotografija iz svog vrta ispod kojih je poručila da obožava zimu i snijeg, prenosi Klix.

Ostavite komentar: