Šuška se o tajnom vjenčanju na Tajlandu: Udala se atraktivna starleta Stanija Dobrojević?

Stanija Dobrojević se navodno udala na Tajlandu. Starleta je sve oprostila Asminu Durdžiću, zbog koga se nedavno našla u centru skandala.

„Nisu planirali vjenčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovjek je prešao pola svijeta da je nađe tamo, on je odlijepio za njom. Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se vjenčati. Ona je uvijek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži“, navodi izvo za Starr, pa dodaje:

„Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i vjenčanje za porodicu i prijatelje. Njegova porodica je odlično prihvatila Staniju. Zbog porodice, koja još uvijek nije sigurna da je on pravi čovjek za nju, Stanija ćuti“.

Kako kaže “da se ne lažemo, Staniji smeta ovaj skandal, ali on je stvarno gleda kao malo vode na dlanu i konačno da je našla nekog ozbiljnog muškarca koji se bori za nju, a ne klinca koji će da joj ljubomoriše, izlazi po klubovima i da ga ona finansira”.

“Nadam se da će se uskoro ostvariti i u ulazi majke, ona je to zaslužila i jako je teško podnijela gubitak bebe koju je čekala sa Asminom“, završio je izvor za Star.

Ostavite komentar: