“Supruga se zasitila, klinci imaju svoje društvo”: Aco Pejović za Novu godinu bez najdražih

Jedan od najtraženijih folk-izvođača u posljednjih već desetak godina Aco Pejović mogao bi da snimi neku novu pjesmu pod naslovom „Sve je rasprodato“.

Povod za to mogla bi da mu bude činjenica da su sve karte za novogdišnji doček u jednom hotelu u Beogradu gdje će on pjevati, rasprodate još prije mjesec i po dana!

Pejović kaže da voli novogodišnje nastupe jer je to prava prilika i da promijeni repertoar, da ne pjeva samo svoje pjesme, već sve one koje su tražene i dobro došle u takvim prilikama. On neće biti na sceni samo sa svojim uigranim bendom, već će tu biti i „prateći vokali i pijanista i čovjek sa akustičnom gitarom“…

Iako nastupa, što bi se reklo, kod kuće, u gradu u kome živi, sa Acom neće biti njegovi najdraži.

“Supruga je nekada bivala na novogodišnjim nastupima tamo gdje sam pjevao, ali izgleda da se zasitila, tako da sad ne ide. Voli da tu noć provede mirnije. A, klinci imaju svoje društvo i svoje žurke, tako da im ja nisam interesantan”, rekao je, uz osmijeh, popularni pjevač koji će, kad otkuca ponoć, prve novogodišnje čestitke, po ko zna koji put, razmijeniti sa svojim kumom i gitaristom u bendu.

Pejović će na reprizi novogodišnjeg dočeka, 1. januara, pjevati u Budvi, a do 15. januara ima rezervisane nastupe skoro svaki dan. Ima planirano i gostovanje u Americi. I tamo su koncerti u Čikagu i Atlanti već rasprodati, piše Expres.

Ostavite komentar: