Strašno! Kristijan Golubović javno zaprijetio da će ubiti Staniju, ona traži zaštitu VIDEO

Kristijan Golubović, višestruki zatvorski povratnik, a aktuelni zadrugar, prije dva dana se pred milionskim auditorijumom zarekao da će ubiti Staniju Dobrojević, te da je spreman da zbog tog djela ide u zatvor.

“Zaklinjem se u svoje dvoje djece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula djecu! Ubiću je, pa makar po cijenu da idem na robiju i provedem 40 godina tamo”, rekao je za crnim stolom Kristijan Golubović, dok su ga ostali zadrugari gledali u šoku i nevjerici.

View this post on Instagram

Nisam verovala da cu biti prinudjena da ovako nesto okacim na svoj profil, ali nazalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod naseg naroda, nase drzave, naseg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji nacin javno preti SMRCU?!!! Pre 5 godina me je ovaj covek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i cutala?! Niko reagovao nije! Sad JAVNO PRETI SMRCU, DRZAVO REAGUJ?!!!! DOSTA VISE!!! Osim toga sto cu podneti krivicne prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi vec da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni soubiznis, ovo je MOJ ZIVOT I MENI SE VECERAS JAVNO PRETILO SMRCU!!!

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

“Ako mene pitate, on je već trebalo da bude uhapšen. Već nedelju dana priča zadrugarima u kojim je sve kriminalnim radnjama učestvovao, kako ima pancir, pištolj, obezbjeđenje… Tada je još tužilaštvo trebalo da reaguje i da uđe i uhapsi ga!”, kaže Nikolić i dodaje: “Odakle njemu pištolj?!”

“On je povratnik s kriminalnim dosijeom i nema nijedan osnov da legalno posjeduje oružje. Da li je on lažovčina ili ne, treba sud da utvrdi, ali on za sve izrečeno mora da odgovara!”, ističe kriminolog Zlatko Nikolić za Alo!.

Dok je Kristijan govorio kako će da likvidira Staniju, ona se iz Amerike oglasila na svom Instagram profilu.

“Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno prijeti smrću. Prije pet godina me je isti taj čovek javno reketirao, cijela zemlja je to gledala i ćutala. Niko reagovao nije?! Sad mi javno prijeti smrću! Državo, reaguj! Dosta više!”, Apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nijemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni je javno zaprijećeno smrću!”, napisala je Stanija.

Ostavite komentar: