Stopama poznatog oca: Neobična priča o imenu Zale Đurić

Malo ko zna da glumac Branko Đurić Đura ima kćerku koja je krenula njegovim stopama, a o njenoj ljepoti svi pričaju.

Zala Đurić ima 25 godina. Priča o njenom imenu je posve neobična.
”Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu” – otkrila je mama Tanja.
Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva. Međutim, ono što je izdvaja iz gomile nasljednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled. Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu ljepotu.
Ona je glumila u nekoliko filmova, a prije šest godina izdala je i pjesmu “Šele zdaj”, koju je komponovao njen otac. Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka. Sa ocem je uvek imala otvoren odnos i veliku podršku.
Na pitanje na koji način joj roditelji pomažu u radu, odgovara:
”Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača” – rekla je svojevremeno Zala.
”Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umjetnost nije bila cijenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san”.
Branko Đurić pored Zale sa suprugom, slovenačkom glumicom, Tanjom Ribič ima još jednu kćerku Elu, koja se takođe bavi glumom, i sina Filipa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Ostavite komentar: