Stavila po 700 kubika u svaku dojku: Maja Marinković ponovo kod svog plastičnog hirurga

Bivša zadrugarka Maja Marinković novac koji je zaradila u rijalitiju uložila je u povećanje silikona, a danas je morala da se javi svom plastičnom hirurgu.

Ona se nedavno podvrgla plastičnoj operaciji kada je odlučila da već poveće grudi uveća, te je u stavila po 700 kubika u svaku, a danas se hitno javila svom plastičnom hirurgu.

Maja je danas trebalo da skida konce koje ima nakon operacije, što je i uradila po preporuci ljekara čijih se savjeta striktno pridržava.

“Maja se danas javila svom plastičnom hirurgu kako bi skinula konce, srećom sve je u redu. Ona je oduvijek željela veće grudi i to nikada nije krila, čak je i u “Zadruzi” govorila da će po izlasku otići na operaciju, tako da je sasvim sretna i zadovoljna, što se moglo vidjeti i u emisiji u kojoj je gostovala. Otok je još uvijek prisutan, što je i normalno, ali je najbitnije da je sve u redu i da je ona prezadovoljna rezultatom”, otkrio je izvor blizak Marinkovićevoj.

Maja nikada nije krila da voli da ulaže u sebe i svoj izgled, a kako joj je do sada za sve poduhvate davao novac njen otac, Taki Marinković, ona je nakon izlaska iz rijalitija odlučila da sebe počasti ni manje ni više nego novim grudima, koje će nakon perioda oporavka zasigurno još ponosnije nositi, piše Srbija Danas.

Ostavite komentar: