Starleta spasena zatvora! Konačno otkriveno ko je iskeširao 40.000 KM za Ajfonku

Da i poslije najtežeg perioda dođu bolji dani, dokaz je poznata starleta Tijana Ajfon, koju je novi dečko, poznati srpski tajkun, spasao zatvora i iskeširao 20.000 evra za njenu slobodu, saznaje Alo!.

Bogati biznismen toliko je odlijepio za Ajfonkom sa kojom je nekoliko mjeseci u vezi da nije žalio pare da njegova draga ne provede ni dana u zatvoru nakon što je prije nešto više od pola godine optužena za podvođenje dvije srpske državljanke u BiH.

Novi dečko papreno platio slobodu

“Tijana nije tražila ničiju pomoć kada je privedena u BiH i optužena za podvođenje. Teško je podnijela cijeli taj period, ali se nije žalila i sama je rješavala svoj problem sa zakonom. Početkom godine je uplovila u vezu sa biznismenom od kog je sve doskora uspješno krila da njena sloboda ima cijenu. Tijanu je prije nešto više od dvije nedjelje odao advokat koji je biznismenu ispričao da starleta ne mora u zatvor ako plati državi 20.000 evra. Biznismen nije gubio vrijeme, već je taj novac uplatio sljedeći dan kao da se radi o 200 dinara”, priča izvor, koji tvrdi da je Tijana bila šokirana gestom novog dečka.

“Budući da poznaje Tijanu, ništa joj nije govorio dok uplata nije legla. Kada je sve završio, izveo ju je na večeru i rekao joj da nema potrebe da strahuje ni od čega jer je riješio njen problem. Poslije nekoliko minuta šoka počela je da plače. Nije mogla da vjeruje da konačno ima muškarca koji je spreman da uradi sve za nju i koji se odrekao desetina hiljada evra samo da se ne bi ni na trenutak odvojio od nje. Uvijek je bila ta koja brine o svojim partnerima i bilo joj je teško da shvati da je konačno s nekim ko brine o njoj. Ako se po jutru dan poznaje, taj čovjek će biti najveća ljubav koju je do sada imala”, kaže izvor, i navodi da je povodom godišnjice rada svog salona Tijana napravila gala proslavu.

“Iako je okupila prijatelje i porodicu da zalije i proslavi godinu dana od otvaranja prestižnog salona i uspješnog biznisa sa kupaćim kostimima, samo njeni najbliži znaju da je glavni razlog to što se oslobodila najveće brige da će završiti u zatvoru. Iako ima još jedno suđenje, čvrsto vjeruje u svoj advokatski tim i da će sve biti kako treba. Pored toga što je njen dečko platio 20.000 evra, Tijana planira da ispriča svaki detalj iz BiH, kada je privedena u akciji „Kristal“ i konačno skine ljagu sa svog imena. Čvrsto je rješena da prestane da štiti druge osumnjičene, poslije čega će moći na miru da uživa u novoj ljubavi i zaboravi na težak period”, zaključuje izvor za Alo!.

Ostavite komentar: