Starleta obrće veliki novac: Anđeli Veštici za jednu intimnu fotografiju uplatili 42.000 evra

Starleta Anđela Veštica se već određeni vremenski period bavi prodajam svojih intimnih fotografija na društvenoj mreži “OnlyFans”, a sada je otkrila koliko novca je zaradila za samo jednu fotografiju.

Naime, Anđela Veštica je bila gost u “Amidži šou”, a u jednom segmentu emsiije uslijedila je igrica tokom koje su gosti ogovarali na škakljiva pitanja.

“Koliko si novca si zaradila u jednoj transakciji preko Only Fansa?”, glasilo je pitanje.

“42 hiljade evra”, bila je jasna Anđela Veštica što je izazvalo nevjericu u studiju i kod gledalaca, te mnogi komentarišu da je za jednu golišavu sliku uspjela da zaradi skoro kao za jedan stan.

“Ja neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. ‘OnlyFans’ platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih intimnih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gdje imaš članove koji plaćaju mjesečnu članarinu koju plaćaju meni lično”, rekla je Anđela ranije.

“Ne bih da pričam zbog konkurencije, ali ubjedljivo imam najviše pratilaca. Ti znaš da sam ja skoro kupila stan u vrijednosti od 300.000 evra, kako ne bi moglo da se živi, ja nemam drugi posao”.

Ostavite komentar: