Stankica će na godišnji kod ‘Savršenog’? ‘Bitno mi je da Toni i ja znamo što osjećamo’

Par je prekinuo sedam mjeseci nakon snimanja showa, a imaju zajedničkog psa. Stankica je otkrila da da kućni ljubimac ipak više voli biti sa naučnikom, a šuška se kako će provesti zajedno godišnji odmor.

Prikazivanje šoua ‘Gospodin Savršeni’ završilo je početkom maja, ali fanovi i dalje budno prate odnos profesora fizike iz Splita, Tonija Šćulca (31) i modne dizajnerke iz Banje Luke, Stankice Stojanović (36). Iako je par prekinuo sedam mjeseci nakon snimanja rijalitija, sad otkrivaju da ljubav traje i dalje. Šuška se kako će Stankica godišnji odmor provesti kod Tonija u Splitu, gdje on živi i radi kao docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.

– Sigurna sam da ću ovo ljeto imati jedan lijep odmor – pohvalila se Banjalučanka. Otkrila je da su u dokumentu njena francuskog buldoga Kiće upisani i ona i Splićanin, ali da kućni ljubimac ipak više voli biti sa naučnikom…

– Toni i ja se ne viđamo koliko bih željela – dodala je. Na pitanje kad će kod Gospodina Savršenog na more, samo je zagonetno namignula.

Stankica je ranije otkrila da ima mnogo uspomena s Tonijem iz showa.

– Tih uspomena ima tako puno, ponekad mi bude žao što kamere nisu bile 24/7 jer toliko momenata bude dok se cijeli set priprema i gdje bude toliko smijeha, emocija koje ostanu samo za nas. Ali ne mogu ne izdvojiti polje lavandi, gledaoci su vidjeli samo nekoliko minuta tog spoja, a to je trajalo nekoliko sati. Na nogama sam nosila papuče, a prilično je bilo trnja i sjećam se da me Toni gotovo cijeli spoj prenosio s mjesta na mjesto – otkrila nam je.Mnogi su ih gledaoci, kao i same natjecateljice, optuživali da je njihova ljubav gluma, ali oboje su nam to negirali.

– Zaista nemam potrebu dokazivati nikome ništa. Bitno mi je da on i ja znamo što osjećamo. Jedan dobar savjet koji dobijete prilikom castinga u showu. Radoznali ste, imate milion pitanja i mislite da ste spremni, a oni vam kažu: ‘Za ovako nešto nikad i niko nije spreman’, i to je najveća i jedina istina – rekla nam je Stankica. A Toni se nadovezao:

– Ma ja vam na to gledam kao na one ljude koji vjeruju da je Zemlja ravna ploča. Nažalost, u većini slučajeva čak ih ni profesor fizike ne može uvjeriti da je Zemlja zapravo okrugla. Znam da je bilo kakva potreba za dokazivanjem naše ljubavi i stvarnosti našeg odnosa nepotrebna jer je nama najvažnije da mi znamo na čemu smo.

Profesor fizike priznao je i da nije bilo lako ući u ozbiljnu vezu odmah nakon šoua.

– Dosta je tu stvari ubrzano i pojavile su se neke prepreke koje parovi inače ne susreću, poput činjenice da smo morali kriti naš odnos – rekao je Toni, navodi “24sata.hr”.

 

 

 

 

Ostavite komentar: