Šta su vam zvijezde pripremile za danas: Ko je u dobrom raspoloženju, a koga očekuje napetost?

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop donijeti mnogo sreće.

OVAN

Dan kada sve završavate u posljednjem trenutku. Dosta uzbuđenja i napetosti, ali ćete biti zadovoljni. Potrebno vam je da se relaksirate, a to ćete najbolje uraditi u kontaktu sa osobom koja vas jako interesuje. Flertovanje, dobra komunikacija.

BIK

Osobe kojima ste okruženi od vas očekuju pomoć. Moći ćete da pronađete pravi savet ili podršku za njih, jer praktično i racionalno sagledavate sve situacije. Intenzivno ćete razmišljati o jednoj osobi, stoji mogućnost pokretanja jačeg kontakta.

BLIZANCI

Još jedan dan kada ne uspjevate da ostvarite ono što ste planirali i kada vam se čini da uopšte ne funkcionišete na način koji je potreban. Voljena osoba vas vrlo nervira svojim ponašanjima, ali olako prelazi preko svih vaših primedbi.

RAK

Postupci osoba iz vašeg poslovnog okruženja vam smetaju i teško ćete uspjevati da prikrijete nezadovoljstvo i ono što osjećate. Ipak, trudićete se da bitne relacije ne pokvarite. Prema voljenoj osobi ipak nastupate sa nežnošću i pažnjom.

LAV

Poučeni lošim dešavanjima iz prethodnih dana, danas ćete drugačije reagovati u kontaktu sa bitnim poslovnim partnerom. Dobar momenat da oduševite sagovornika. Odličan dan za emotivne kontakte, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

DJEVICA

Jedna poslovna problematika vam teško pada, ali ste svesni da ovom pitanju morate što pre da se posvetite. Potražite pomoć od onih sa kojima radite. U dobrom ste raspoloženju i lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom.

VAGA

Lakše ćete uspjevati da privedete kraju obaveze i ostaće vam više vremena za lične prioritete ili za odmor. Napravite dogovor za susret sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Potrebno je da isplanirate na vrijeme sva dešavanja.

ŠKORPIJA

Lakše rješavate situacije jer ste uporni, oštroumni i ubjedljivo delujete na sagovornike. Dan je odličan i za emotivna pitanja, pa iskoristite popodne i veče za susret sa voljenom osobom. Ako ništa drugo – pravac sa prijateljima u zabavu ili provod!

STRELAC

Odlično ste raspoloženi jer su do vas stigle informacije koje ste očekivali. Nestrpljivo očekujete razvoj situacije sljedeće sedmice. Pravo je vreme da se više nego do sada angažujete u komunikaciji sa osobom koja vam je simpatična. Jači kontakti.

JARAC

Vrlo dobro ste shvatili šta je ono što ste radili pogrešno i trudićete se da danas to i promenite. Svesni ste da je pravo vreme da povučete konkretnije i odlučnije poteze. U odnosu sa voljenom osobom ste posvećeni, pažljivi i spremni na kompromis.

VODOLIJA

Nervoza postoji, ali ćete izlaziti na kraj sa njom. Imate mogućnosti za ostvarenje prilično dobrog poslovnog kontakta. Obavezno izađite sa osobom koja vam je već neko vreme zanimljiva – pravi je momenat da pokažete zainteresovanost.

RIBE

Dobro raspoloženje koje ćete prenositi onima sa kojima radite. Drugi primjećuju da se vaš pristup obavezama promijenio. Lako funkcionišete. Potrebno je da se više otvorite prema nekome ko vam je interesantan i zanimljiv.

Ostavite komentar: