Šta najviše usrećuje vaš horoskopski znak

Prema zvijezdama, svaki horoskopski znak ima nešto što mu je neophodno za sreću.

Ovan

Za ovaj znak zodijaka, sreća je postignuće. Da bi bili zadovoljni i ispunjeni, uvijek teže za postizanjem ciljeva koje sebi zacrtaju. Ne drži ih mjesto, nego cilj i akcija.

Bik

Bik je najsrećniji kada je u romantičnom i maznom raspoloženju. Čulna uživanja su za Bikove neophodnost, a ljubav nije nekakav svijetli ideal, nego pažnja, nježnost, poljupci, intima i romantika.

Spremite se za važne životne promjene: Mlad Mjesec u znaku Škorpije će imati veliki uticaj na ova 3 znaka!

Blizanci

Među gomilom ljudi, Blizanci se osjećaju smireno, stabilno i srećno. Kada možete da svakoga šarmirate i ostavite neizbrisiv utisak u razgovoru, vi ste u svom elementu.

Rak

Rak je potpuno srećan kada može da uživa u kvalitetno ispunjenom vremenu sa svojim prijateljima i voljenom osobom. Ljudska toplina, privrženost i izražavanje ljubavi i nježnih osjećanja, ispunjavaju srce i dušu svakog Raka.

Lav

Odgovornost i zasluge usrećuju svakog Lava. Ako ima čime da upravlja i rukovodi (pomoćnike u kuhinji, na gradilištu, u istraživanju…) Lav je zauzet, važan i srećan. Ako ne radi ništa i ničim ne upravlja, Lavu je dosadno i gubi energiju.

Djevica

Djevice izuzetno vode računa o sitnicama i to ih čini srećnim. A to su sve one sitnice koje drugima promaknu prilikom analiziranja, ili planiranja. Kada svojom inteligencijom i sposobnošću da vode računa o detaljima olakšavaju drugima i usmjeravaju ih ,tada su zadovoljne..

Vaga

Harmonija i sklad usrećuju Vagu. Dovoljno je da im dan prođe bez stresa, sukoba, bez remećenja planova, a najbolje – bez i jedne loše vijesti.

Iako se to rijetko dešava, Vage su često srećne, jer se stalno trude da stvore i održe harmoniju.

Škorpija

Polje ispunjenja i sreće za Škorpiju su brojna iskustva i bliske osobe sa kojima ih proživljava i dijeli. nema površnih zadovoljstava za Škropiju, ona voli da u svemu pronađe smisao i da ga duboko doživi.

Strijelac

Strijelac je brz i sreću dostiže, hvata i prestiže u trku. Čim ostvari jedan cilj, već postavlja sljedeći, jer je samo u tom nizu ispunjenja i izazova – srećan.

Jarac

Jarčevima je potrebno poštovanje i pažnja – ne samo jedne osobe, porodice, kruga prijatelja. On voli da ima sljedbenike, publiku, navijače, one koji u njemu vide primjer ili konkurenciju – kada su sve oči uprte u Jarca, on blista od sreće i zadovoljstva.

Vodolija

Vodolija pronalazi smisao u posvećivanju – bila to jedna osoba, posao, grupa ljudi, hobi, dobrotvorni rad, kada daje drugima, ona daje najbolje od sebe i tada je duboko u duši srećna.

Ribe

Ribama je potreban oslonac i stabilnost koju pruža grupa istomišljenika, onih koji su proživjeli slična iskustva ili imaju iste ciljeve, grupa za podršku.

Ribe traže razumijevanje i podršku kako od porodice tako i od prijatelja, a kada su sigurne da ih imaju, sasvim su zadovoljne.

 

 

Ostavite komentar: