Srodne duše: Svaki horoskopski znak ima “najboljeg prijatelja” među drugim znakovima

Astrološka kompatibilnost nije uvijek 100 odsto tačna, ali često postoje znakovi koji su čvrsto kompatibilni jedan s drugim i savršen su prijateljski dvojac.

Pročitajte koji horoskopski znak je vama idealna prijateljska srodna duša.

Ovan

Vazdušni znak Blizanci najbolje odgovara ovom vatrenom znaku. Ovan i Blizanci imaju dar zanosa, a ovo prijateljstvo se temelji na tome što oboje vole da ogovaraju i komuniciraju. I vjerovatno će imati iste stavove. Ovaj dvojac se ne boji da uđe u dublje teme, a njihovo prijateljstvo je obično ispunjeno uzbuđenjem.

Bik

Pouzdani Bik najbolje ide uz Djevicu. Ovaj par voli da se smije i uživa ​​u međusobnom društvu. Oboje vole da se zabavljaju i opuštaju, što može da ih zbliži.

Blizanci

Razigrani Blizanci, osim Bikova, vole i Djevice. Ovaj Merkurov par može da razgovara o bilo kojoj situaciji. Takođe, međusobno cijene smisao za humor. Ovaj par odražava istinsko značenje pojma najbolji prijatelji zauvijek.

Rak

Škorpijama je lako da postanu bliski s Rakovima. Dinamični dvojac ovdje je da se zabavi i hrani energijom dobrog osjećaja. Vole dobru zabavu koja će im poslužiti kao način da se povežu jedan s drugim na dubokom i smislenom nivou. Dok se Rak i Škorpija uvijek spremaju za dobar provod, nije uvijek zabava; oni se povezuju i na smislenije načine.

Lav

Lavove najbolje razumijeju oni koji su rođeni pod avanturističkim i strastvenim suncem Strijelca. Njihova povezanost proizlazi iz međusobnog umjetničkog i kreativnog razumijevanja. Oni cene kod onog drugog mišljenje i istrajnost. Ova dva znaka zajedno vole da budu maštovita, što na kraju dovodi do neraskidive veze.

Djevica

Zagonetne Škorpije najbolji su prijatelji za Djevicu. Oni vole zajedno da idu u dubinu bilo koje teme razgovora, pa zato mogu da vode duge razgovore o istinama koje su zajedno otkrili. Ovo prijateljstvo je intenzivno i potpuno ispunjavajuće.

Vaga

Za skladne Vage, savršena je ekscentrična i intelektualna Vodolija. Ovaj vazdušni par voli da se povezuje ​​preko umjetnosti i muzike. Kritikovaće, analiziraće i raspravljati o svakom pojedinom detalju – i svidiće im se svaki minut proveden zajedno.

Škorpija

Kao što ste možda primjetili, ovaj tajanstveni znak se dobro slaže s nekoliko tipova ljudi – ali njima definitivno trebaju intuitivne Ribe pored njih. Škorpija i Ribe su izuzetno čarobni i instinktivni, što može djelovati kao “ljepak” koje će ih držati zajedno. Takođe, poštuju tuđe emocije i granice, a to je neophodno u zdravom prijateljstvu.

Strijelac

Ovan je idealan prijatelj za Strijelca. Oni će se puno smijati i nadahnjivati ​​jedan drugog. A ako se međusobno poštuju i izbegnu svađe oko toga ko je najbolji, ovaj dinamični dvojac može da potraje.

Jarac

Za Jarca je najbolji prijatelj avanturistički Blizanac. Oni dijele isti marljivi pristup životu i vole zajedno da uživaju ​​u plodovima svog truda. Ovo dvoje prijatelja mogu zajedno da osvoje svijet.

Vodolija

Još jedan nevjerovatan par najboljih prijatelja su Vodolija i Lav. Oni mogu zajedno da dijele svoju osećajnu stranu. Osim toga, uvijek će drugome ponuditi svoje rame za plakanje. Kako je u prijateljstvu odanost ključna, upravo zbog toga je ovaj dvojac idealan za dugotrajno prijateljstvo.

Ribe

Savršen spoj za intuitivne Ribe je definitivno emotivni Rak. Kad se ovo dvoje ujedini, nema toga što ovo dvoje ne može postići. Najviše će voljeti zajednička putovanja i istraživanja, a imaju i slične ukuse u hrani i piću, što će učiniti njihovo prijateljstvo još zabavnijim, piše Refinery29.

Ostavite komentar: