Sreći nema kraja! Maja Šuput postala majka, na svijet stigao sin

Pjevačica Maja Šuput (41) i njen suprug Nenad Tatarinov postali su roditelji malenom dječaku.

U Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu carskim rezom je rodila sina, a ponosni roditelji još uvijek nisu otkrili ime prvorođenca, prenosi “Večernji list”.

Podsjetimo, nedavno je podijelila na Instagramu kako njen suprug Nenad Tatarinov (37) montira dječja kolica, a usput je otkrila da su se odlučili za ime dječaka. – Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći – tada je napisala. Već je ranije rekla kako njen sin neće imati domaće ni tradicionalno ime i objasnila je tada i zašto.

– Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže ‘Nenad’. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?’ – rekla je Maja u InMagazinu.

 

Ostavite komentar: