Srce majke ne može više: Tanja Savić moli kolege za novac da ode po djecu

Tanja Savić je više od pet meseci nasilno odvojena od sinova Maksima i Đorđa nakon postupka njenog još uvijek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji ih je bespravno odveo u Australiju.

Kako pjevačica sama ističe, vrijeme je da stvari uzme u svoje ruke i suprotstavi se namjeri muža da je potpuno odvoji od djece.

Naime, ona je odlučila da ode preko okeana i vrati ih u Srbiju, apelujući na kolege s estrade da joj pomognu u toj borbi novčano. S obzirom na to da je izjavila da je muž okrenuo djecu protiv nje, isplanirala je da spakuje kofere i uputi se u Australiju.

“Da nije korone i cijele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo. Nisam neko ko praktikuje da moli za bilo kakvu pomoć, ali sam prinuđena da bih što prije sakupila novac za odlazak u Australiju. Zamolila bih sve kolege koje su u mogućnosti da mi pozajme novac, a cjelokupan iznos vratiću od nastupa. Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali vidjećemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rješenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za djecu”, rekla je ona za medije i dodala: “Da će biti lako – neće sigurno, ali ja drugo rješenje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumiju. Vidjeću od koga da pozajmim pare, nije to mala suma, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti”.

Savićeva je zaključila da se već vidi razliku u ponašanju njene djece i da je bolje da drastične mjere preuzme sada, dok ne bude previše kasno.

“Djeca su već pod njegovim uticajem, kad uspijem da ih dobijem, sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi s njima šta hoće i da ih usmjerava kako hoće. Ne smijem da čekam, pa da bude kasno za sve”, zaključila je pjevačica.

Hitno zakazala nastupe

Kako su pjevači i pripadnici srpske šou-biznis scene počeli masovno da zakazuju nastupe uprkos korona virusu, tako je i Tanja odlučila da hitno zakaže što veći broj nastupa ne bi li zaradila što više novca za sinove.

“Kontaktirali su sa vlasnicima nekoliko klubova u dijaspori, ali i u Srbiji. U skladu sa mogućnostima popuniće kapacitete, a zbog cjelokupne situacije svi su s mnogo razumijevanja Tanji pružili podršku i u vidu povišice za nastupe, te se zbog ovog vida popularnosti cijena gotovo udvostručila u odnosu na prethodni period. Veliko interesovanje među publikom vlada već nekoliko dana pred njen nastup u Beču i Beogradu i svi kapaciteti u skladu sa merama zaštite biće popunjeni”, otkriva Tanjina koleginica.

Dušan joj oteo preko 50.000 evra

Pored toga što je muž Dušan Jovančević odveo njihove maloljetne sinove u Australiju, on joj je ukrao i ušteđevinu od preko 50.000 evra, koja bi joj u ovim teškim momentima pomogla da odmah otputuje na Gold Kost. Alarmirani su državni organi, a pjevačica se odvažila i da se oglasi u medijima da je cijeli postupak odvođenja njenih sinova Dušan detaljno isplanirao, te i lažirao saglasnost da Maksim i Đorđe mogu da otputuju uz Tanjino odobrenje, pišu Kurir i Srpski telegraf.

Ostavite komentar: