Spremna da svjedoči! Lepa Brena stigla u sud sa bivšom ljubavnicom Miroslava Ilića

Pjevačica Lepa Brena, spremna da svjedoči u predmetu koji Mirjana Antonović na sudu vodi sa Miroslavom Ilićem, a kako bi dokazala da pjevač jeste otac njenog sina Devina, stigla je u Palatu pravde.

Mirjana i Brena zajedno su ušle u sud, a kako se priča na ročište je prvi put navodno došao i Miroslav, koji je stigao ranije kako bi izbjegao novinarske ekipe.

Podsjećanja, Brena je na sudu predložena za svjedoka, jer je bila i svjedok ljubavi Mirjane i Miroslava, a bila je i prisutna onda kada su dobili sina kog Ilić odbija da prizna.

Mirjana je u velikoj ispovijesti za Telegraf Jetset ispričala sve detalje odnosa sa Miroslavom, Breninoj ulozi u njihovoj priči, te kakvu poruku, poslije svega, ima za pjevača.

“Većina ljudi misli da nas je Brena upoznala – nije nas Brena upoznala. On je došao u Njujork, gdje je imao koncert sa Nadom Obrić. Ja u to vrijeme nisma znala ko je Miroslav Ilić, jer nisam imala puno kontakta sa Srbijom, a nije ni interneta bilo.

Ja sam živjela malo povučeniji život, a na nagovor moje drugarice, koja je insistirala, otišle smo na koncert u društvu jednog mog dobrog prijatelja. Pošto sam sjedila u prvom redu, Miroslav je non-stop dok je pjevao gledao u mene. On je poslije koncerta zamolio mog prijatelja da ja odem iza bine i upoznamo se. Ja sam u početku to odbijala i rekla: ‘Ma, kakvi, ja iza bine ne idem!’. Međutim, na njegovo insistiranje na kraju sam otišla i tako smo se upoznali, pa otišli na večeru i tako je to počelo.

Sve to desilo se ‘83. godine, kada je on već bio oženjen i imao djecu, ali ja to tada nisam znala. On je tada počeo svoju karijeru, tako da ništa nisam znala o njemu“, ispričala je Mirjana 2019. godine, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar: