Spletke im nisu strane: Ovi znakovi su manipulatori

Osobe rođene u ova tri znaka sklone su spletkarenju. 
Škorpija
Sa Škorpijama nikada ne znate na čemu ste. Kada prepoznaju lak plijen, oni potajno isplaniraju kako mogu da vas iskoriste i zatim vas, bez da ste primijetili, potpuno izmanipulišu. Ako im se zamjerite, iako se možda tako ne čini, znajte da nećete proći nekažnjeno i da oni pomno planiraju zavjeru i spetku protiv vas.
Blizanci
Osobe rođene u znaku Blizanaca neprestano mijenjaju svoje mišljenje i stavove. Zbog toga se jako dobro prilagode različitim tipovima ljudi, međutim ne prođe puno vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost. Blizanci su skloni stvaranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega nikada ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva.
Rak
Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osjete ugroženo, spremne na sve. Posebno ako je riječ o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice. Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije vrlo vješto izmanipulisati osobu čiji im se postupci ne sviđaju, pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj.

Ostavite komentar: