Sonja Vuksanović o navodnoj aferi Ace Lukasa sa Anom Sević: Ostavila sam ga zbog krupnijih stvari

U svojoj autobiografiji “Ovo sam ja”, Aca Lukas iznio je brojne detalje iz braka sa Sonjom Vuksanović.

Između ostalog, naveo je da ga je Sonja napadala da je vara sa “kepecom iz Zvezda Granda”.

“Kako je naš odnos djelovao na djecu? Strašno! Nismo živjeli zajedno, pa sam jednom, uoči puta za Cirih, svratio na Bežanijsku kosu. Htio sam da vidim djecu, Sofiju i Viktoriju. Ona me pritisla pitanjima i konstatacijama o mom sad momačkom životu. To nije bio govor već smrtonosni rafali”, napisao je Lukas u knjizi izdavača “Laguna”, i citirao njihove navodne međusobne uvrede.

“’Pusti me, molim te, došao sam da vidim djecu. Putujem za Cirih’. ‘Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je**š onog kepeca iz Zvezda Granda!’. Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. ‘Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!’. Užasne rečenice. Volim je, a vrijeđam je. Kad sam htio da krenem, ona mi se unijela u lice. ‘Da nećeš da me udariš! A?’ – pogan jezik čak i za razjarenu ženu…'”, napisao je Lukas.

Ovim povodom Telegraf pozvao je Sonju, u želji da čuju njen komentar na Acine navode, kao i na ponovne spekulacije da ju je Lukas navodno varao sa Anom Sević, te da je navodno baš na nju mislio u knjizi.

Vidno razočarana navodima bivšeg muža, kao i knjigom koju je objavio, Sonja je istakla da je njena kazna što je ostavila Acu Lukasa, te da je ružno to što radi, ali i da je njegova stvar “s kim je bio i koga je vodao po kolima”.

“Mene odavno ne interesuje šta Aca radi, a pogotovo ne šta izjavljuje. Meni je on fascinantan, da se uopšte bavi sa mnom. A, to vezano za Anu Sević ili još neku od akterki u njegovom životu, to morate s njima da vidite. Mene to savršeno ne zanima! Ja sam odavno stavila tačku na to, a on što voli da priča o tome, to dosta govori o njemu. Potpuno je prevaziđena tema u mom životu. Ali, jako mi je drago što on ne može s tim da završi, u toj knjizi, je l’? Drago mi je, velika čast! (smijeh)”, počela je Sonja.

“Ja ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem – ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čovjeka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem. A, šta je tačno bilo i čime on pokušava i dan danas nekog da uvrijedi ili zašto priča o tome, to morate da vidite s njim ili sa raznim akterkama u njegovom životu, tim prolaznim avanturama”, kazala je iskreno Sonja za Telegraf Jetset.

Na pitanje da li ima problem sa tim da, ukoliko je istina da ju je varao sa Anom Sević, to i kaže javno, Sonja je rekla:

“Ja ne znam s kim me je varao, pošto ja s njim nisam bila odavno. Tako da, ne mogu da kažem da me je varao. To je njegov izbor s kim je on poslije bio i šta je radio, koga je on vodao po kolima. Ja sam njega ostavila zbog mnogo bitnijih, krupnijih i većih stvari, nego što je bilo koja žena mogla da napravi. Mene to uopšte ne interesuje”.

Kako je rekla neće uopšte da učestvujem u bilo čemu što Aca Lukas izjavljuje.

“Morate da razumijete moju veliku želju da se konačno oslobodim priča vezano za Acu Lukasa! Mi imamo dijete, čak imamo i sjajan odnos, funkcionišemo fenomenalno. Zašto on stalno ima potrebu da priča o Sonji i tim njegovim silnim pokušajima da me bilo kako uvredi, izazove? Ja imam drugi život. Neću da učestvujem u bilo čemu što on radi. Ali, da će knjigu sigurno prodati u većem tiražu, zato što konstantno priča o nekoj Sonji, to sigurno!”, dodala je Sonja.

Na pitanje zašto Aca neće javno da iznese ime osobe, nego je u knjizi spominje kao “kepeca iz Zvezda Granda”, Sonja kaže:

“To govori o tom odnosu. Zamislite da ženu s kojom ste nazivate kepecom? Ne znam šta da vam kažem. Šta vi očekujete od mene, poslije pet godina koliko sam ja sama i razvedena od njega? Da li vi mene razumijete? Moja je kazna što sam ostavila Acu Lukasa i on pokušava na sto načina da me kazni zbog toga. (smijeh) Ja sam se vrlo distancirala od svega. Glupo je da ja pričam. Ja ni o kome ne pričam, ni o čijem životu, pa ni o svom zbog njega takvog kakav je. Ja moram da sačuvam privatnost, mada je to jako teško u Srbiji, vjerujte. U Srbiji se sve poštuje, samo ne pravo neke žene. Vi čak ne smijete da budete ni razvedena, ni srećno razvedena, to je sve propast”.

Ostavite komentar: