Šokantne fotografije sa lica mjesta: Arnold Švarceneger imao saobraćajnu nesreću

Glumac Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) doživio je saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu, potvrdio je njegov portparol, piše BBC.

U sudaru četiri vozila, koji se dogodio u petak popodne, jedna osoba je zadobila povrede, saopštila je policija Los Anđelesa.

Slike sa lica mjesta prikazuju SUV na vrhu najmanje dva vozila na raskrsnici u Brentvudu. Glumac se može vidjeti kako stoji u blizini.

Policija je saopštila da nema hapšenja i isključila je umješanost droge i alkohola.

Policajci nisu identifikovali umiješane, ali glumac i bivši portparol guvernera Kalifornije potvrdio je za “Los Anđeles Times” da je vozio SUV kada se incident dogodio.

U izvještaju policije, koji je vidio CBS Los Anđeles, kaže se da je vozač SUV-a bio “blizu raskrsnice Bulevara Sunset i Avenije Allenford, kada je došlo do sudara sa crvenim Priusom koji je okretao dok se nastavljao keratiati kroz “crvenu strelicu”, signal za skretanje lijevo.”

Dodaje se da se SUV otkotrljao na Prius i na kraju udario u još dva vozila.

Jedna osoba je kolima Hitne pomoći prebačena u bolnicu, saopštila je policija, ali se smatra da povrede nisu opasne po život.

Švarcenegerov portparol rekao je da je glumac nepovrijeđen i da je razgovarao sa hitnim službama i povrijeđenom osobom, prenosi “Avaz”.

Istraga o nesreći je u toku.

 

 

Ostavite komentar: