“Sok i čokolada su nam bili luksuz”: Biković pričao o teškim danima iz djetinjstva

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, Miloš Biković, rođen je krajem osamdesetih godina prošlog vijeka, a zbog tadašnje teške situacije nije imao baš bezbrižno djetinjstvo.

On je otovoreno progovorio o teškom periodu koji je preživljavala njegova porodica devedesetih godina, jer zbog loše finansijske situacije nekada nisu imali ni za osnovne potrebe.

“Devedesete godine bile su teške za nas. Tata je ostao bez posla i bilo je momenata kada nismo imali ni za najosnovnije potrebe, a sok i čokolada su nam bili luksuz. Ali, nije tada bilo teško samo nama, već cijeloj naciji”, rekao je za Hit Informer.

No, bez obzira što mu u tom periodu nije bilo nimalo lako, Biković ističe da je bio srećan jer je imao srećno djetinjstvo ispunjeno igrom i smijehom njegovih drugara.

“Sa drugarima sam često igrao košarku, fudbal i ostale igre koje su zahtjevale da budemo aktivni i da se družimo. Imali smo sreće, jer današnje generacije odrastaju uz ekrane mobilnih telefona i ne viđaju se, već se igraju u tom virtuelnom svijetu, nesvjesni posljedica”, otkrio je Biković.

Danas važi za vrlo uspješnog mladog čovjaek, koji je svoju karijeru počeo da gradi i izvan granica Srbije. Međutim, bez obzira na sve to, i danas je skroman dečko koji ne voli previše da se ističe i troši pare na neke nebitne stvari.

Ostavite komentar: