Šok detalji: Bivši prijatelj tvrdi da je Maja Marinković bila trudna sa moćnim biznismenom

Bivši prijatelji Maja Marinković i Branislav Radonjić žestoko su se posvađali, pa Brendon svakodnevno iznosi u javnost skandalozne detalje iz života bivše rijaliti učesnice.

Brendon je, naime, istakao da Janjuš nije bio jedini sa kim je Maja spavala, a nakon toga je zatrudnila.

“Rekla mi je da nije sigurna sa kim je zatrudnila, da je pored Janjuša u opticaju neko treće lice, i da je zato abortirala. Odlučila je da abortira to dijete, ali o svemu tome nije željela meni da priča u vlogu, nego je to htjela da bude u najgledanijoj emisiji da bi ona ispala žrtva, a ustvari je manipulator.

Poenta je bila da ocrni Janjuša kod naroda. Inače, njen plan sa trudnoćom je bio da pridobije Janjuša jer je znala da je slab na djecu. Protiv sam javnog propagiranja abortusa i silikonskih sisa. Generalno, ti rijaliti ljudi imaju neki sindrom da se viđaju poslije šoua i da međusobno imaju intimne odnose”, izjavio je Brendon za “Svet” prenose mediji, dok njegov prijatelj tvrdi da je otac Majinog djeteta navodno bio moćan biznismen.

“Brendon mi je rekao da je to neki biznismen, jako moćan, svi ga znaju. Nije javna ličnost, ali u gradu kad kažeš njegovo ime, svi stoje mirno. Maja se videla sa njim nekoliko puta i zatrudnila. Još neće da otkrije o kome se radi, kaže da to čuva kao keca u rukavu i da će otkriti ako bude morao ili ako ga Maja bude napadala”, priča navodno Brendonov drug.

Sa druge strane, Maja tvrdi da je to sve laž i već je zvala advokata da sudu podnese tužbu.

“Nemam namjeru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima poput Brendona, koji izmišlja laži zarad malo pregleda na Jutjubu. On je dno od čovjeka. Smarao me je najstrašnije da snimamo te njegove videe. Pošto nisam mogla, onda je ispričao laži. Sve što je rekao je laž i biće tužen zbog toga”, pričala je Maja, prenosi Blic.

Ostavite komentar: