Snežana Đurišić iskreno: Otkrila koja će je mlada pjevačica naslijediti

​Još jedna sezona “Zvezda Granda” iznjedrila je fantastične mlade vokale, a mentori su ponovo uradili svoj zadatak uradili besprjekorno.

Među šesnaest finalista našla se i djevojčica koja je prikupila simpatije Snežane Đurišić, iako je bila u timu Ane Bekute.

“Mala Sandra Mladenović, ona će me naslediti, ona peva isto kao ja! Ona je devojčica koja je mene jako podsetila na mene, a nekoliko mojih pesama je otpevala baš kao ja. Nekada sam bila tužna što nisam mogla sebe da prepoznam u nekome od tih mladih ljudi, ali se onda pojavila ona, jedno divno dete i prelepo vaspitano”, otkrila je pjevačica.

Bez imalo sujete Snežana će pružiti podršku svim takmičarima, bez obzira da li su bili u njenom timu, ali ne krije da za svoju nasljednicu ima posebne planove.

“Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Uvek dajem glas za nju! Iako sam imala svog kandidata u finalu podjednako sam navijala i za Sandru, u sebi naravno”, priznala je te dodala da publika može očekivati iznenađenje.

“Biće rado viđena i pozvana sa moje strane na neki moj koncert ili nastup. Možda bude i neki duet”, istakla je Snežana ne krijući ponos što je konačno u nekom mladom pjevaču vidjela sebe, prenosi Grand.

Ostavite komentar: