“Smješka” joj se 20.000 evra: Romana dobila zanimljivu ponudu, a uslov je samo jedan

Pjevačica Romana Panić koja je deportovana iz Bizbejna gdje je boravila u zatvoru zbog pljačke bankomata, dobila je ponudu da napiše knjigu o tome šta je sve prošla u poslednjih godinu dana.

Za taj poduhvat izdavačka kuća pjevačici nudi čak 20.000 evra, ali je uslov da pisanje bude završeno s prvim septembarskim danima, pišu domaći mediji.

Romani je još dok je boravila u migracionom centru u Australiji stigla ponuda od jedne poznate izdavačke kuće da sve svoje muke, i ljubavne i zatvorske, stavi na papir i da za to bude dobro plaćena, piše Kurir.

Iznos od dvadeset hiljada evra vrlo je primamljiva i kako tvrdi izvor blizak pjevačici, ona je vrlo blizu toga da prihvati ponudu. U tom slučaju imala bi dvije nedjelje vremena da ispiše oko stotinak stranica, koliko je planirano da bude obim knjige, i da početkom septembra već bude u prodaji.

Panićeva će najvjerovatnije prihvatiti i ponudu da za 50.000 evra učestvuje u četvrtoj sezoni “Zadruge”, koja takođe startuje u septembru, pa će imati priliku i da pred kamerama ispriča svoju australijsku avanturu, koja ju je skupo koštala, ali će po svoj prilici na njoj dosta i zaraditi.

Ostavite komentar: