Smiješi im se brak: Ova dva znaka horoskopa će do kraja marta upoznati “ljubav života”

Ova dva znaka će do kraja marta upoznati ljubav svog života, misljenja su astrolozi. Prema njihovim prognozama smiješi im se i brak!

Prvi od njih je:

VAGA:

Naredni period i bliska budućnost će vam donijeti mnoge lijepe situacije na koje sada ni ne pomišljate. Položaj planeta ima jak utjecaj na ljubav i bračne ponude kada je u pitanju vaš znak zodijaka u pitanju. Uskoro će doći vaše vrijeme u kojemu više nećete imati status slobodnih, nego status u vezi/braku. Uskoro doći vrijeme koje će vam donijeti samo one sretne i čarobne ljubavne trenutke.

Na planu ljubavi doći će do drastičnih promjena. U vaš život ući će osoba sa kojom ćete započeti ljubavnu vezu. Od samog početka vi ćete osjećati da je to prava osoba za vas i nećete imati nikakve dvojbe u svoje osjećaje.

To će biti vaša srodna duša. Rijetki ipak na kraju pronađu rijetke. Naredni period vašeg života će biti u znaku velike ljubavi. Kroz najviše 2 mjeseca veze, dobićete bračnu ponudu.

Vaš život će se svakako promijeniti kakav god odgovor bio. Ako kažete ono sudbonosno “DA”, kako zvijezde prognoziraju, ta veza bi mogla potrajati zauvijek. Ako kažete ne, s vremenom ćete žaliti za propuštim i uvijek ćete se pitati da li se pogriješili.

ŠKORPIJA

Kada je vaš znak zodijaka u pitanju, pred vama su takođe dani koji će biti u znaku ljubavi i sreće. Položaj planeta ima jak utjecaj na duge veze koje završavaju ponudom za brakom i koje završavaju u konačnici i brakom.

Možda vama nije brak na pameti i ne želite se vezati za čitav život, ali osoba koja će se pojaviti u vašem životu, imat će takve namjere sa vama. Vama dolaze dani puni iskrene ljubavi. Kažu da svatko ima negdje na svijetu svoju polovicu.

Vi ćete tako nešto osjetiti već na samom početku sa osobom koja će se pojaviti u vašem životu. Vaše sličnosti će biti neobjašnjive. Imat ćete toliko zajedničkih tema i toliko istih mišljenja i istih stavova.

Od samog početka znat ćete da ste vi jedno za drugo. Vaša veza ubrzo će napredovati do ponude za brakom. O vama ovisi da li ćete prihvatiti. Ako je vjerovati zvijezdama i prognozama, zvijezde prognoziraju iskrenu i dugu ljubav.

Ostavite komentar: