Slovenačka voditeljka isprozivala Uraganke u prenosu: S njima kroz silikonsku dolinu

Voditeljka slovenačke televizije izazvala je pravu buru i revolt na društvenim mrežama zbog, u najmanju ruku, neprikladnog i sramnog komentara tokom prenosa Evrovizije, a tiče se djevojaka iz Srbije, članica grupe “Hurricane”.

Naime, ona je bez pardona poručila kako se sa srpskim atraktivnim predstavnicama Sanjom, Ksenijom i Ivanom slobodno može tokom subotnje večeri u Beogradu izaći u ulicu koju su duhoviti nazvali “silikonska dolina”, navodi Blic.

Sraman komentar odmah je postao viralan, ljudi su masovno osudili postupak ove voditeljke, a Tviter se usijao.

“Ali ogavno ljubomorna slovenačka voditeljka s komentarom da biste se s ove tri djevojke mogli fino prošetati kroz beogradski Silicone Valley”, glasio je komentar djevojke na pomenutoj društvenoj mreži, a onda su se i ostali digli na noge i dali podršku srpskim prelijepim djevojkama.

“Podrška za djevojke. Nevjerovatno da neko tako nešto izjavi”, “Ona uopšte nije profesionalna”, “Slijepice, vjerovatno je tebi životna želja da tuda prošetaš s nekim medom, ali te niko neće”, “Šta je s ovim kvazi voditeljkama i ko ih bira, užas”, bili su samo neki od komentara izrevoltiranih Tviteraša.

Ostavite komentar: