Slađa ne želi da je povezuju sa tom porodicom: Stidim se prezimena Đogani

Slađa Delibašić otvorila je vrtić zajedno sa kćerkom Silvijom i njima je to glavna preokupacija.

Međutim, kako pjevačica tvrdi, posao bi joj išao mnogo bolje da je svi ne povezuju sa prezimenom Đogani, s obzirom na to da je nekada bila udata za Đoleta Đoganija.

“Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli prije 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moj tata, brat i djeca. Ja svoju djecu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga”, započela je Slađa za “Svet”, pa dodala da se nekad stidi ovog prezimena:

“Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čovjeka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala.”

Slađa Delibašić dotakla se i toga kako je odlučila da otvori vrtić i kako je vremenom uspjela da razvije ovaj biznis.

“Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lijepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa”, rekla je Slađa.

Ostavite komentar: