Slađa Delibašić o razvodu od Đoleta: Spavala sam na podu

Pjevačica Slađa Delibašić prije skoro dvije decenije stavila je tačku na brak sa denserom Đoletom Đoganijem, sa kojim je bez obzira na sve i danas u dobrim odnosima, te se često sa njim i njegovom suprugom Vesnom Đogani viđa na porodičnim okupljanjima.

No, poslije toliko godina, ona je javno progovorila i otkrila da joj je u periodu poslije razvoda od Đoganija bilo veoma teško.

“Spavala sam na podu, samo sam rekla ja idem iz kuće. Stvarno je bilo mnogo teško. Počela sam solo karijeru, smatrala sam da ne treba da tražim ništa, da treba sama da se borim, da dokažem to što je on mislio da neću uspjeti. Rekla sam da idem dalje i to je to”, rekla je Delibašićeva.

Takođe, Đole se osvrnuo na period kada se razvodio od tadašnje supruge Slađe i javnosti otkrio da je i njemu bilo jako teško, iako ju je veoma brzo prebolio i oženio se tadašnjom igračicom njegove muzičke grupe “Đogani”.

“Nisam htio da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, odjeti žena koju si volio, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak periodu, ali na sreću dolazi Vesna”, priznao je denser, prenosi “Nova.rs”.

Ostavite komentar: