Skandal u rijalitiju! Golubović prijetio radniku obezbjeđenja, kleo se u dijete, imao i nož

Kristijan Golubović polio je vodom Taru Simov, a nakon što ju je Nenad Aleksić Ša zaštitio Kristijan je nasrnuo na repera i tom prilikom je javno zapretio članu obezbjeđenja.

Dok je Dragana pričala o fizičkom obračunu sa Tarom, ona ju je polila vodom, a onda je Kristijan istom mjerom uzvratio Tari koju je zaštitio reper. Međutim, ona je uzela čašu i krenula na Kristijana što je njega razbjesnilo.
“Dosta je bilo, ne može da se ćuti više! Je*aću vam majku sad! Ako ti je djevojka, priznaj, ako ste u vezi”, vikao je Kristijan.Golubović i Ša žestoko su se posvađali, a Kristijan je repera nekoliko puta grunuo i psovao ga, a kako ga je obezbjeđenje uhvatilo on je pokušao da se obračuna sa jednim od njih i javno mu je zaprijetio.
“Sklonite se od mene! Ti si naj*bao, djeteta mi moga. Za vrat me stežeš? Ja sam kriminalac, pi*ko, znaš šta ću da ti radim!”, urlao je Golubović.
Golubović je zatim izašao napolje, pa je na kapiji opet prijetio momku. U jednom trenutku uletio je u pab gdje je uzeo nož i izleteo napolje, piše Telegraf.

Ostavite komentar: