“Shvatio je šta je izgubio”: Pjevačica o “pikanterijama” iz braka sa bivšim mužem

Neda Ukraden bila je u braku sa rediteljem Milanom Bilbijom, sa kojim je dobila kćerku Jelenu. Pjevačica je otkrila kakav je odnos imala sa bivšim mužem.

Voditelj je pjevačicu upitao s kim ona u životu nije našla zlatnu sredinu.

“Pa sa svojim mužem. Mnogo lošiji brakovi su se zadržali, nije moj brak bio najgori. Ja smatram da u jednoj zajednici koja se zove brak, ako nemaš suštinskog prijatelja, saveznika, ako nemaš nekoga ko te razumije… Znači, za dobar brak su potrebni strpljenje, razumijevanje i ljubav. Meni je uvijek jedno od te tri stvari falilo. I dodala bih i tajming.

Nije njemu ništa falilo. Njemu je smetala moja slava i popularnost, ali shvatio je šta je izgubio. Mi smo se i prije braka i mirili i razvodili, ali očigledno je to zabavljanje nagovještavalo da će to biti spoj rogatih, ali ja sam 15 najljepših godina svog života provela u toj zajednici. Mi smo se 10 godina zabavljali, udala sam se, rodila sam dijete, pa smo razveli nakon četiri, pet godina braka, ali smo ostali prijatelji.

Taj razvod nikad nije značio mržnju, on je otac mog deteta. Ja sam i zbog Jelene tu vezu održavala. Nije bilo lako, ali dijete nije krivo koga si ti izabrao za bračnog partnera. Ja sam prvenstveno majka, pa tek onda pjevačica”, zaključuje pjevačica u emisiji “Premijera Vikend – Specijal”.

Podsjećanja radi, Neda i Milan su se upoznali kada je pjevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su bili 10 godina, a onda je uslijedio razvod. Nedin bivši suprug je preminuo prije skoro osam godina, a od njihove kćerke Jelene dobila je troje unučadi, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar: