Seksi izgled stavlja u prvi plan: Nova učesnica rijalitija živi od prodaje svojih golih fotki

Učesnica rijalitija “Bar” Ksenija Kranjec iz Slovenije napravila je pometnju među barovcima čim je ušla, kako svojim britkim jezikom, tako i atraktivnim izgledom i bujnim oblinama.

Lijepa Slovenka i učesnica Bara redovno i naporno trenira, zbog čega je njena figura savršena. Toga je i sama svjesna, pa svoj izgled stavlja u prvi plan, što se da primijetiti.

Nije protivnica estetskih korekcija, naprotiv, promijenila je dosta stvari na sebi, a ne stidi se o tome i da priča. Svoje silikone voli da ističe u Baru, pa rijetko kad nosi brus.

 

Ono što je najskandaloznije kod nje je njeno trenutno zanimanje – onli fens model. Ona se fotografiše i snima gola, a sve to prodaje na ovoj platformi. Kako piše Kurir, jedna je od popularnijih djevojaka sa tog sajta, a vjerujemo i da je zarada dobra.

 

Budući da mnogi muškarci žele da vide Kseniju golu i u izazovnim pozama, oni su spremi na mjesečnom nivou da joj plaćaju fotke.

Ono što je još zanimljivo u vezi atraktivne Ksenije je i odnos sa Ivanom.

 

Mnogi komentarišu to da je je Ksenija željela da izbaci Sofiju samo da bi imala lakši prilaz Ivanu i da li je Damir bio samo varka kako bi Ivan bio ljubomoran, ali se još uvijek ne zna prava istina, budući da Ksenija nije još ništa rekla. Svakako je ovo nova ljubav koja je jedva čekala da procvjeta budući da su Ksenija Kranjec i Ivan Nešković imali su i jedan dirljiv trenutak u krevetu u toku dana, dok ostali barovci nisu bili prisutni, piše Espreso.

Ostavite komentar: