Seks skandali koji su tresli estradu: Neki su profitirali, dok su neke zauvijek koštali karijere

S vremena na vrijeme estradnu scenu potrese skandal koji uključuje eksplicitne fotografije na kojima se nalaze poznate ličnosti, a žrtve ovakvih događaja bile su mahom dame, neke od njih i najveća muzička imena na ovim prostorima.

I dok su ovakvi snimci nekim damama donijeli veliku popularnost, drugima su upropstili karijere.

Jedan od „svježijih kućnih videa“ onaj je u kome je glavna akterka bila pjevačica Tea Tairović. Iako je pjevačica tvrdila kako se veoma loše osjeća zbog situacije u kojoj se našla, nakon sramote koju je doživjela cijena njenih nastupa naglo je skočila, a donijeli su joj i veću popularnost.

Sličnu dramu preživjela je i Teina sugrađanka Dara Bubamara koja je sama objavila kratak video na kome se vidi da simulira intimne odnose. Nekoliko minuta kasnije, snimak je uklonjen, a par dana nakon afere pjevačica je napisala na Instagram nalogu:

“Omlaklo mi se, stisnula sam pogrešno dugme. Malo sam vježbala. Nek’ smo živi i zdravi”, poručila je ona u svom stilu. Ovaj skandal nije bio jedini u Darinoj karijeri. Još 2015. godine, fotografije na kojima je bila gola isplivale su u javnost.

„Loto devojka“ Suzana Mančić važila je za jednu od najpoželjnijih dama na javnoj sceni. Voditeljica je pretrpjela veliku osudu javnosti čak dva puta nakon što su njena dva intimna snimka ugledala svjetlost dana.

Prvi video procurio je 2006. godine, a drugi, poznatiji, nešto kasnije. Na njemu je imala odnose sa grčkim bankarom Simeonom Ocomkosom. Iako je Suzana isticala da je teško podnijela obe situacije, eksplicitni sadržaj joj nikada nije ugrozio karijeru.

Pjevačica Sanja Stojanović koju je na javnu scenu iznjedrilo popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ mnogi su previđali blistavu budućnost.

Međutim te prognoze u sjenku je potpuno bacio kućni video sa bivšim dečkom. Intimne scene u jednom trenutku preplavile su društvene mreže, a za Sanju su tako saznali i oni koji apsulutno ništa nisu znali o muzici koju pjeva.

Pričalo se da je video plasirao njen bivši dečko kao čin osvete, a mediji su o tome brujali danima. Sanja se tada povukla sa scene, a osim što nije snimala, nije se nigdje ni pojavljivala u javnosti.

Pjevačica se kasnije udala i posvetila porodici, a čini se da joj je ovaj mali peh prilično upropastio muzičku karijeru.

Golišave fotografije novosadske barbike Nataše Bekvalac i njenog tadašnjeg supruga Danula Ikodinovića nastale su na njihovom medenom mjesecu, a iako ju je ovo potreslo, Bekvalčeva nije željela da podnese tužbu.

“Pogodilo me je kada su gole fotografije izašle u javnost. Znam ko ih je pustio u javnost, ali nisam mu odgovorila ništa. Neće debelo platiti, ovog puta kuća časti”, izjavila je Bekvalčeva za medije.

Najpoznatiji eksplicitni sadržaj koji je isplivao u javnost je Severinin porno snimak sa jahte o kome je godinama brujao cijeli Balkan.

Iako je popularna pjevačica u međuvremenu dostigla zaslužno zvanje muzičke dive, čim malo padne u sjenku mlađanih koleginica, Vučkovićeva zna kako da se vrati u sam estradni vrh, pa je tako 2018. u javnost dospjela nova kolekcija Severininih obnaženih fotografija, prenosi express/grandonline.

Ostavite komentar: