Seks na prvom sastanku: Ova dva znaka horoskopa najčešće će se odvažiti da odmah idu do kraja

Prema astrološkoj analizi, Vodolije su najspremnije da idu do kraja sa nekim koga su tek upoznali, a ako osjećaju da je hemija jaka, takvom ponašanju se najviše protive Vage.

Više od 15 odsto Vodolija kaže da se kod njih prvi ljubavni sastanak obično završava seksom, jer odmah žele da saznaju da li ima smisla viđati se sa osobom koju su tek upoznale, pokazuju rezultati portala za spajanje parova “Plenty of Fish”.

Osim toga, pripadnici ovog horoskopskog znaka žele da provjere da li se mogu pouzdati u svoj instikt. To će prvenstveno učiniti ako im se neko zaista sviđa, što kod njih može biti često.

Ni Ribe nisu daleko

Drugi po redu horoskopski znak koji je voljan da “ide do kraja” na prvom sastanku su Ribe, a 11 odsto pripadnika ovog znaka priznalo je da im je to praksa.

Vage su ‘najčednije’

Najmanje šanse seksu na prvom sastanku daju Vage, koje smatraju takvo ponašanje bezveznim. One vole igre zavođenja i iščekivanja, a važno im je i da dobiju osećaj poštovanja, kao i stvaran uvid u slaganje ličnosti, piše 24sata.hr, prenosi b92.net.

Ostavite komentar: